Ελλάδα

Ωραιόκαστρο: Νεκρός 66χρονος που προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του – Αναμένεται η ταυτοποίηση του 12χρονου

Ωραιόκαστρο: Νεκρός 66χρονος που προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του – Αναμένεται η ταυτοποίηση του 12χρονου

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Ωραιόκαστρο: Νεκρός 66χρονος που προσπαθούσε να σώσει το σπίτι του – Αναμένεται η ταυτοποίηση του 12χρονου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Πάνω από 105 πυροσβέστες επιχειρήσαν στη μεγάλη φωτιά - Παραμένει στο νοσοκομείο με εγκαύματα η μητέρα του 12χρονου αγοριού

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας, εκτυλίσσονται από το μεσημέρι της Τρίτης (30.06.2026) στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης, μετά την τεράστια φωτιά που ξέσπασε στο Δερβένι και γρήγορα επεκτάθηκε και στο χωριό Λητή. Νεκρός ανασύρθηκε ο 66χρονος ένοικος του σπιτιού που κάηκε ολοσχερώς, ενώ εντός του βρέθηκε και η σορός δεύτερου ανθρώπου που φαίνεται πως ανήκει στον 12χρονο που αγνοείται.

Αν και ακόμα αναμένονται οι εξετάσεις για την ταυτοποίησή της δεύτερης σορού, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ανήκει στο 12χρονο αγόρι. Η δεύτερη σορός βρέθηκε μέσα στο κατεστραμμένο σπίτι, ώρες μετά την δύσκολη επιχείρηση που εκτέλεσαν οι πυροσβέστες στο Ωραιόκαστρο για την κατάσβεση της φωτιάς.

Η υπόθεση θυμίζει θρίλερ. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο η 40χρονη όσο και ο 66χρονος προσπαθούσαν επί ώρες και με όποιο μέσο είχαν, να σβήσουν τις φλόγες και να προστατέψουν το σπίτι τους.

Εν τέλει οι πυροσβέστες βρήκαν την 40χρονη με εγκαύματα στα χέρια και στα πόδια και την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Λίγη ώρα μετά και δίπλα από το σπίτι, βρέθηκε και η σορός του 66χρονου άνδρα.

Κάτοικοι ανέφεραν αμέσως στις αρχές για την εξαφάνιση του 12χρονου παιδιού, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Οι πυροσβέστες εν τέλει βρήκαν την δεύτερη σορό, το βράδυ της Τρίτης. Φαίνεται πως ο δεύτερος άνθρωπος που έχασε τη ζωή του από την φωτιά, εγκλωβίστηκε μέσα στις φλόγες που είχαν τυλίξει το σπίτι.

Πηγή: pagenews.gr

Ιωάννα Πυλούδη
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Ιωάννα Πυλούδη Δημοσιογράφος – Συντάκτρια Επικαιρότητας
Καλύπτει θέματα ελληνικής επικαιρότητας, lifestyle, αγοράς, επιστήμης, καινοτομίας και fine living. Διαθέτει διετή εμπειρία στη δημοσιογραφία και την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, με έμφαση στη σύνταξη ειδησεογραφικών και θεματικών άρθρων. Είναι απόφοιτη του University of East London, όπου ολοκλήρωσε σπουδές BSc (Hons) in Psychology (2022-2025), συνδυάζοντας την κατανόηση των κοινωνικών τάσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς με τη σύγχρονη δημοσιογραφική γραφή.