Αθλητισμός

Πετρούσεφ: «Σωστά έφυγα από τον Ολυμπιακό όταν επέστρεψε ο Βεζένκοβ»

Πετρούσεφ: «Σωστά έφυγα από τον Ολυμπιακό όταν επέστρεψε ο Βεζένκοβ»
Ο Σέρβος φόργουορντ εξήγησε γιατί επέλεξε την αποχώρηση από τον Πειραιά, αναζητώντας μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερο χώρο για να αναδείξει το παιχνίδι του.

Παραμένει ανοιχτό το όνειρο του NBA

Ο Πετρούσεφ μίλησε και για την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο NBA.

Ο Σέρβος θεωρεί ότι στην πρώτη του παρουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχε την τύχη και τις ευκαιρίες που απαιτούνταν για να καθιερωθεί. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει βέβαιος ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κορυφαίου πρωταθλήματος.

Η πιθανότητα μιας δεύτερης ευκαιρίας εξακολουθεί να τον ελκύει, καθώς δεν θέλει να ολοκληρώσει την καριέρα του με την αμφιβολία για το τι θα μπορούσε να είχε πετύχει.

Μια απόφαση με καθαρά αγωνιστική λογική

Η περίπτωση του Πετρούσεφ αναδεικνύει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παίκτες σε ομάδες με πλούσιο και ποιοτικό ρόστερ.

Η παρουσία πολλών σημαντικών επιλογών αυξάνει τον εσωτερικό ανταγωνισμό, αλλά περιορίζει αναγκαστικά τον χρόνο και τον ρόλο ορισμένων αθλητών.

Ο Πετρούσεφ επέλεξε να αφήσει μια ομάδα που διεκδικεί όλους τους τίτλους, προκειμένου να βρει μεγαλύτερο χώρο έκφρασης. Η σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα και το συμβόλαιο στο Ντουμπάι δείχνουν ότι, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, η απόφασή του δικαιώθηκε.

Πηγή: Pagenews.gr