Αθλητισμός

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά το διπλό του Παναθηναϊκού

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία μετά το διπλό του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός πέρασε με 2-0 από τη Λιβαδειά και άνοιξε με τρίποντο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, ενώ ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός, Άρης και Ολυμπιακός παραμένουν στην κορυφή με το απόλυτο των έξι βαθμών. Η ΑΕΚ ακολουθεί στους τέσσερις μετά την ισοπαλία με την Κηφισιά.

Η πρώτη εικόνα της βαθμολογίας

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης αγωνιστικής, η κορυφή έχει ήδη σχηματίσει ένα πρώτο γκρουπ τεσσάρων ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός, ο Άρης και ο Ολυμπιακός έχουν 6 βαθμούς, η ΑΕΚ ακολουθεί με 4, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 3 με ένα ματς λιγότερο.

Η εικόνα αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον ενόψει της τρίτης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στον Βόλο, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη, ενώ το μεγάλο παιχνίδι του προγράμματος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στις 6 Σεπτεμβρίου στις 21:30.

Το πρώτο μεγάλο τεστ έρχετ›αι στο ΟΑΚΑ

Το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ μπορεί ήδη να επηρεάσει τις πρώτες ισορροπίες.

Ο «Δικέφαλος» πηγαίνει στο ντέρμπι με το απόλυτο, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να φτάσει επίσης στους έξι βαθμούς και να καλύψει άμεσα το έδαφος, παρά το γεγονός ότι θα εξακολουθεί να έχει παιχνίδι λιγότερο.

Παράλληλα, το ΑΕΚ – Άρης σημαίνει ότι τουλάχιστον μία από τις δύο ομάδες θα αφήσει βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει στον Βόλο να διατηρήσει το απόλυτο.

Η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώθηκε με τέσσερις ομάδες στους έξι βαθμούς, την ΑΕΚ να χάνει για πρώτη φορά έδαφος και τον Παναθηναϊκό να μπαίνει στη βαθμολογία με καθαρό διπλό. Η μάχη βρίσκεται ακόμη στην αρχή, όμως η τρίτη αγωνιστική φέρνει ήδη τα πρώτα παιχνίδια που μπορούν να αλλάξουν σημαντικά την εικόνα της κορυφής.

Πηγή: Pagenews.gr