Lifestyle

Μαρία Σολωμού: «Θα τον εκθέσω!» – Η αποκάλυψη για τα ερωτικά ραβασάκια του Μάριου Αθανασίου

Μαρία Σολωμού: «Θα τον εκθέσω!» – Η αποκάλυψη για τα ερωτικά ραβασάκια του Μάριου Αθανασίου

Πηγή Φωτογραφίας: instagram maria solomou//Μαρία Σολωμού: «Θα τον εκθέσω!» – Η αποκάλυψη για τα ερωτικά ραβασάκια του Μάριου Αθανασίου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της μέσα από παλιά σημειώματα και ραβασάκια που είχε κρατήσει. Ανάμεσά τους βρέθηκε και μια χαρτοπετσέτα με το μήνυμα «σ’ αγαπώ» από τον Μάριο Αθανασίου.

Η επιστροφή σε παλιά ενθύμια

Μια αναδρομή σε προσωπικές στιγμές του παρελθόντος της έκανε η Μαρία Σολωμού, φέρνοντας στο φως γράμματα και σημειώματα από διαφορετικές περιόδους της ζωής της. Αφορμή στάθηκε η απόφασή της να τακτοποιήσει συρτάρια και χαρτιά που είχε συγκεντρώσει εδώ και χρόνια, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα 31 Αυγούστου.

Η ηθοποιός περιέγραψε ότι η διαδικασία αυτή την οδήγησε σε έναν μικρό «θησαυρό» από αναμνήσεις, με φωτογραφίες, γραμματάκια, σημειωματάκια και τετράδια γεμάτα χειρόγραφα. Ανάμεσα σε αυτά βρέθηκαν και προσωπικά ενθύμια από ανθρώπους που υπήρξαν κομμάτι της ζωής της, τα οποία, όπως φάνηκε, αποφάσισε να ξεφυλλίσει και να διαβάσει ξανά.

Το ραβασάκι του Μάριου Αθανασίου

Ιδιαίτερη θέση στα ευρήματα της Μαρίας Σολωμού είχαν τα γράμματα που της είχε στείλει ο Μάριος Αθανασίου όταν οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Η ίδια έδειξε ότι είχε κρατήσει σημειώματα με αφιερώσεις, αλλά και μια χαρτοπετσέτα πάνω στην οποία ο πρώην σύντροφός της είχε γράψει το «σ’ αγαπώ».

Μιλώντας για όσα βρήκε, η ηθοποιός στάθηκε στο γεγονός ότι ο Μάριος Αθανασίου έγραφε, όπως είπε, πολύ ωραία και σημείωσε ότι συνήθιζε να γράφει όπου έβρισκε. Στο υλικό που έδειξε υπήρχε ένα κείμενο, με γράμμα γραμμένο από πίσω, ενώ ξεχώρισε και η χαρτοπετσέτα με το σύντομο αλλά χαρακτηριστικό μήνυμα αγάπης. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί δημόσια αυτή τη λεπτομέρεια, αντιμετωπίζοντάς την με διάθεση που συνδύαζε συγκίνηση και χιούμορ.

«Έχω κρατήσει ένα χρονοντούλαπο»

Στα λόγια της, η Μαρία Σολωμού εξήγησε ότι όσα κρατά από ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή της λειτουργούν σαν ένα είδος χρονοντούλαπου. Όπως ανέφερε, για εκείνη τα παλιά αυτά έγγραφα και τα σημειώματα είναι σοκαριστικά όταν τα ξαναδιαβάζεις, γιατί δεν θυμάσαι τις λέξεις με την ίδια καθαρότητα, αλλά μόνο την αίσθηση που είχαν αφήσει.

Η ίδια σημείωσε πως διατηρεί μια ανάμνηση συναισθήματος, χωρίς όμως να μπορούν όλα αυτά να ζωντανέψουν ξανά με τον ίδιο τρόπο. Παράλληλα, τόνισε ότι τα πρόσωπα αυτά εξακολουθούν να αποτελούν ανθρώπους της ζωής της, κάτι που εξηγεί και το γιατί έχει φυλάξει τα συγκεκριμένα αντικείμενα για τόσο μεγάλο διάστημα.

Οι ημερομηνίες και οι παλιές αναμνήσεις

Συνεχίζοντας το ξεφύλλισμα των σημειωμάτων, η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε και σε παλιές ημερομηνίες που συνάντησε στα χαρτιά της. Ανάμεσά τους ξεχώρισε μία με ημερομηνία 06/05/2004, ενώ σχολίασε ότι σε ένα άλλο σημείωμα η χρονολογία δεν ξεκινούσε με το 2000, αλλά με το 1993. Η αναφορά αυτή έδωσε ακόμη πιο έντονα την αίσθηση του χρόνου που έχει περάσει από τότε που γράφτηκαν αυτά τα μηνύματα.

Η παρουσία της χρονολογίας συνέδεσε τα χαρτιά με μια συγκεκριμένη εποχή της προσωπικής της ζωής, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για υλικό που διασώθηκε από χρόνια πριν. Η ηθοποιός έδωσε έτσι στο κοινό μια μικρή εικόνα από το πώς ένα απλό κουτί ή ένα συρτάρι μπορεί να κρύβει ολόκληρα κεφάλαια από το παρελθόν.

Η σχέση τους στο παρελθόν

Η Μαρία Σολωμού και ο Μάριος Αθανασίου είχαν διατηρήσει σχέση στο παρελθόν. Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2004 έως το 2009 και έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Αλέξανδρο, ο οποίος σήμερα είναι 20 ετών.

Η πρόσφατη δημόσια αναφορά της ηθοποιού στα παλιά ραβασάκια δεν άνοιξε νέο κεφάλαιο, αλλά έφερε και πάλι στο προσκήνιο μια ιστορία που συνδέεται με μια παλιότερη περίοδο της ζωής της. Με αφορμή ένα απλό ξεκαθάρισμα σε συρτάρια και χαρτιά, η ίδια έδειξε ότι ορισμένα ενθύμια παραμένουν για χρόνια, όχι μόνο ως αντικείμενα, αλλά και ως φορείς μνήμης.

Πηγή: Pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο