Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αναβάλλει τον Ατρόμητο και μένει Αγγλία για Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι

ΑΕΚ: Αναβάλλει τον Ατρόμητο και μένει Αγγλία για Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι
Η ΑΕΚ προχωρά στην ενεργοποίηση του δικαιώματος αναβολής του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, καθώς το παιχνίδι βρίσκεται ανάμεσα στις δύο μεγάλες ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με Σαχτάρ και Μάντσεστερ Σίτι. Η «Ένωση» θα παραμείνει στην Αγγλία για σχεδόν μία εβδομάδα, ώστε να περιορίσει τις μετακινήσεις και να προετοιμαστεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τις δύο απαιτητικές μάχες του Champions League.

Προτεραιότητα στην Ευρώπη χωρίς να χάνεται το πρωτάθλημα

Η αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο δεν σημαίνει ότι το πρωτάθλημα περνά σε δεύτερη μοίρα.

Αντίθετα, πρόκειται για μία προσπάθεια καλύτερης κατανομής των υποχρεώσεων.

Το ματς θα διεξαχθεί αργότερα, όμως η ΑΕΚ αποφεύγει τώρα μία αλληλουχία τριών αγώνων και πολλών ταξιδιών μέσα σε μόλις επτά ημέρες.

Η απόφαση δείχνει ότι η ομάδα επιλέγει να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητες που έχει στη διάθεσή της ώστε να προστατεύσει το ρόστερ και να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο Οκτώβριος φέρνει δύο βραδιές Champions League στην Αγγλία και η ΑΕΚ θέλει να τις προσεγγίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή: Pagenews.gr