Αθλητισμός

Νίκολιτς: Ξέσπασε μετά το 3-1 από τη Σαχτάρ – «Δεν καταλαβαίνω το πέναλτι, άδικο το αποτέλεσμα!»

Νίκολιτς: Ξέσπασε μετά το 3-1 από τη Σαχτάρ – «Δεν καταλαβαίνω το πέναλτι, άδικο το αποτέλεσμα!»
Έντονα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Μάρκο Νίκολιτς μετά την ήττα της ΑΕΚ με 3-1 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Λονδίνο, για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League. Ο Σέρβος προπονητής αμφισβήτησε την απόφαση για το πέναλτι των Ουκρανών, υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για μια αναμέτρηση που θεωρεί ότι η Ένωση μπορούσε να κερδίσει.

ΑΕΚ: Η επόμενη ημέρα μετά την ήττα στο Λονδίνο

Η ήττα από τη Σαχτάρ δημιουργεί νέα δεδομένα για την ΑΕΚ στη συνέχεια του Champions League.

Ο Μάρκο Νίκολιτς καλείται να διατηρήσει τα θετικά στοιχεία της εμφάνισης, αλλά παράλληλα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που οδήγησαν στην απώλεια του αποτελέσματος.

Η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, η σωστή διαχείριση των κρίσιμων στιγμών και η αμυντική συγκέντρωση αποτελούν βασικά ζητήματα για τη συνέχεια.

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν ότι μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες απέναντι σε έναν απαιτητικό ευρωπαϊκό αντίπαλο, όμως χρειάζεται να συνδυάσουν την καλή απόδοση με μεγαλύτερη ουσία.

Ο Νίκολιτς δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, χαρακτηρίζοντας άδικη την ήττα και αμφισβητώντας το πέναλτι της Σαχτάρ. Το μήνυμα του Σέρβου τεχνικού ήταν ξεκάθαρο: η ΑΕΚ μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση στο Λονδίνο, αλλά οι χαμένες ευκαιρίες και οι καθοριστικές στιγμές της στέρησαν ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αποτέλεσμα.

Πηγή: Pagenews.gr