Ελλάδα

Γάμος Αλεξανδρούπολη κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε μουσουλμανικό γάμο [vid]

Γάμος Αλεξανδρούπολη κορωνοϊός: Απίστευτες εικόνες συνωστισμού σε μουσουλμανικό γάμο [vid]
Γάμος Αλεξανδρούπολη κορωνοϊός: Δεκάδες άτομα έδωσαν το παρών στην τελετή, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας.

Απίστευτες είναι οι εικόνες συνωστισμού σε μουσουλμανικό γάμο στην Αλεξανδρούπολη, την ώρα που τα κρούσματα από την πανδημία του ιού αυξάνοντα διαρκώς.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και στα βίντεο, δεκάδες άτομα έδωσαν το παρών στον γάμο, χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο προστασίας από τον κορωνοϊό, με τις εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν, το βράδυ της Πέμπτης (12 Αυγούστου), σε μουσουλμανικό γάμο, στην οδό Άβαντος στην Αλεξανδρούπολη να σοκάρουν.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, εκτός από τις καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση, στάλθηκαν και κάποια βίντεο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου γινόταν ζωντανή μετάδοση του γλεντιού των κατοίκων της συγκεκριμένης περιοχής, όπου φαινόταν ο μεγάλος συνωστισμός. Μάλιστα, στην περιοχή έφτασαν, έπειτα από καταγγελίες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όπου και προσήγαγαν τον γαμπρό αλλά και τον πεθερό του στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Εκεί τους επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και φτάνει στις 15.000 ευρώ, ενώ ο γάμος διαλύθηκε. Παράλληλα ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης για να ασκήσει, αν κρίνει ότι υπάρχουν επιπλέον παραβάσεις, τις σχετικές διώξεις στους υπεύθυνους της απαράδεκτης αυτής κατάστασης. Και όλα αυτά όταν η Αλεξανδρούπολη είχε δεκάδες κρούσματα, συγκεκριμένα πάνω από 60 επιβεβαιωμένα, σε γάμο που έγινε πριν δυο εβδομάδες, την ώρα που αυξάνονται καθημερινά και τα κρούσματα από τον πολιτικό γάμο του Τυχερού.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται πως δημοσιεύθηκε στο Φύλλο της Κυβερνήσεως η απόφαση με την οποία επιβάλλονται έως τις 23 Αυγούστου ειδικοί κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις δύο περιφέρειες, στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες και εννέα δήμους της χώρας προκειμένου να ανακοπεί η μετάδοση του κορωνοϊού. Βασικός όρος των νέων μέτρων αποτελεί η απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων από τα μεσάνυχτα ως και τις 07.00 το πρωί. Κάτι που όπως φαίνεται αφορά και τα catering – κτήματα που αυτή την περίοδο φιλοξενούν γάμους. Έτσι, σύμφωνα με τα μέτρα στις συγκεκριμένες περιοχές, θα πρέπει και τα γλέντια των γάμων να «σχολάνε» τα μεσάνυχτα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments