Πολιτική

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρωθυπουργό

Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου: Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρωθυπουργό
Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την ένταξή της στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ανέφερε -μιλώντας στην ΕΡΤ- "είδα ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, ήθελα κι εγώ να προσθέσω στην προσπάθεια. Από εκεί που είχαμε τις χείριστες κριτικές, βλέπουμε τους οίκους να μας αξιολογούν, να δίνουν θάρρος στους επενδυτές, τα επιτόκια να επανέρχονται στα επίπεδα του 2006, οπότε δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό».

Όπως αποκάλυψε, δεν έχει μιλήσει ακόμα με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του, ωστόσο είπε: «Μόνο ο κύριος Βίτσας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε συγχαρητήρια, σε περιμέναμε».

Για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, αρνήθηκε ότι έχει γίνει οποιαδήποτε συνεννόηση: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ πρόωρο. Ανήκω στο κέντρο, βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το κέντρο και προς τα αριστερά», είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μακριά οι εκλογές, αλλά ναι, αν μου γίνει πρόταση θα κατέβω, δεν έχω πρόβλημα».

«Τα σκέφτηκα πολύ καλά όλα τα σημεία του νομοσχεδίου, πριν ψηφίσω, αλλά υπήρχαν και πάρα πολύ θετικά μέτρα όπως το κτηματολόγιο», είπε ακόμα η βουλευτής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments