Αθλητισμός

Παναγιώτης Κονέ ΑΕΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής

Παναγιώτης Κονέ ΑΕΚ: Νέος τεχνικός διευθυντής ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής
Παναγιώτης Κονέ ΑΕΚ: Θα αναλάβει τη θέση του Ίλια Ίβιτς που απομακρύνθηκε σήμερα.

Μέσα σε μία μέρα η ΑΕΚ βρίσκεται με άλλο τεχνικό διευθυντή, καθώς μετά την απομάκρυνση του Ίλια Ίβιτς, η Ένωση ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κονέ. Θυμίζουμε ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής κρέμασε τα παπούτσια του τον Οκτώβριο μόλις στα 33 του χρόνια. Δεν πέρασαν δύο μήνες και ο πρώην παίκτης της Ένωσης ξαναγυρνάει στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, από άλλο πόστο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια. Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές.

Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα».

Να θυμίσουμε ότι σήμερα η ΑΕΚ αποχαιρέτησε με μία λιτή ανακοίνωση τον Ίλια Ίβιτς, μία μέρα μετά τη λύση της συνεργασίας της και με τον Ιταλό προπονητή Μάσιμο Καρέρα. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον έως σήμερα τεχνικό της διευθυντή, Ίλια Ιβιτς.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας», ανέφερε η ανακοίνωση της Ένωσης για τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή.

Να σημειώσουμε ότι ο Κονέ όταν είχε ανακοινώσει ότι κρεμάει τα παπούτσια του είχε προϊδεάσει ότι θα μείνει στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Σε μήνυμά του στο Instagram είχε γράψει:  «Όλα ξεκίνησαν με την επιθυμία μου να γίνω ποδοσφαιριστής. Έχοντας καταφέρει πολλά και ξεπερνώντας πολλαπλά εμπόδια τα τελευταία 16 χρόνια αποφάσισα να ολοκληρώσω την καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής.

Ως ένα άτομο που ποτέ δεν σταματά να ονειρεύεται και να θέτει νέους στόχους, μαζί με το πάθος μου για αυτό το άθλημα είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που μπορώ να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από αυτό της προπονητικής».

Θυμηθείτε την ανάρτηση Κονέ

View this post on Instagram

A post shared by Panagiotis Kone (@panko33)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments