Lifestyle

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Μία δυνατή σχέση που έχει μέλλον – Κάποιοι μιλούν για γάμο (pics)

Κικίλιας – Μπαλατσινού: Μία δυνατή σχέση που έχει μέλλον – Κάποιοι μιλούν για γάμο (pics)
Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσίνου έχουν αναπτύξει μία δυνατή σχέση που είναι πολύ πιθανό να φτάσει και στον γάμο.

Δυνατή και με λαμπρό μέλλον φαίνεται πως είναι η σχέση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Βασίλη Κικίλια και της Τζένης Μπαλατσινού, μία σχέση που έγινε γνωστή τον περασμένο μήνα και ήδη πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν και για επικείμενο γάμο του ζευγαριού.

Ο κ. Κικίλιας και η κα Μπαλατσινού γνωρίστηκαν μέσα από κοινούς φίλους πριν από πέντε μήνες και από τότε είναι αχώριστοι, ζώντας, όπως λένε οι γνωρίζοντες, «έναν μεγάλο έρωτα». Τόσο ο Βασίλης Κικίλιας όσο και η Τζένη Μπαλατσινού δηλώνουν ότι βίωσαν αισθήματα ο ένας για τον άλλον που δεν είχαν νιώσει ποτέ.

Όλα ξεκίνησαν πριν από πέντε μήνες, σε μια έξοδο με κοινούς φίλους. Φαίνεται, όπως λένε κοινοί γνωστοί, ότι ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα από τον περασμένο Απρίλιο -όταν γνωρίστηκαν- να είναι αχώριστοι. Η σχέση τους δημοσιοποιήθηκε τον Αύγουστο, όταν δημοσιεύτηκαν στο «Πρώτο Θέμα» φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού στην Πάτμο να βαδίζει χέρι-χέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως γράφει το iefimerida.gr το ζευγάρι σκέφτεται σύντομα να συγκατοικήσει. Ωστόσο, ο έρωτας αυτός δεν ανθίζει χωρίς δυσκολίες, αφού το πολιτικό περιβάλλον του πρώην υπουργού και η οικογένειά του φαίνεται να διατυπώνουν σοβαρές επιφυλάξεις για την επιλογή αυτή. Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας του Βασίλη Κικίλια φαίνεται να θεωρεί ότι η σχέση αυτή και ο γάμος μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Ο ίδιος, αντιθέτως, φέρεται αποφασισμένος να συγκρουστεί με στερεότυπα και κοινωνικές προκαταλήψεις και να μη τα λάβει υπόψη του. Είναι τόσο ερωτευμένος, λένε, που δηλώνει αποφασισμένος να μην κάνει πίσω: «Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να αφήσω τον μεγάλο αυτό έρωτα που γνώρισα». Μάλιστα, σε όσους του επισημαίνουν τους κινδύνους για την πολιτική του σταδιοδρομία απαντά ότι «ο Μακρόν έγινε πρόεδρος της Γαλλίας ζώντας με μια γυναίκα πολύ μεγαλύτερή του».

Στη ΝΔ δεν φαίνεται να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα, αφού η ηγεσία της έχει ξεκαθαρίσει εγκαίρως στον εκπρόσωπο Τύπου ότι «οι προσωπικές επιλογές των ανθρώπων δεν αφορούν τον δημόσιο χώρο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments