Αθλητισμός

Mundial 2018: Αίγυπτος – Ουρουγουάη 0-1

Mundial 2018: Αίγυπτος – Ουρουγουάη 0-1
Με γκολ στο 90' η Ουρουγουάη νίκησε την Αίγυπτο και πήρε τους 3 πρώτους της βαθμούς στο εφετινό Μουντιάλ.

Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να μένει εκτός, η Αίγυπτος ηττήθηκε από την Ουρουγουάη στο δεύτερο ματς του Μουντιάλ της Ρωσίας. Χρυσός σκόρερ στο 90′ ο Χοσέ Μαρία Χιμένες.

Ο τερματοφύλακας της Αιγύπτου, Ελ Σεναουί ήταν σε απίστευτη φόρμα, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα.

Η Αίγυπτος ήταν πολύ καλά διαβασμένη και ουσιαστικά η μοναδική αξιόλογη στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 28′ με τον Σουάρες και αυτό από στημένη φάση με τον άσο της Μπαρτσελόνα από κοντά να χάνει σπουδαία ευκαιρία για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Με τους Αιγύπτιους απόλυτα προσηλωμένους στα καθήκοντά του κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με το μηδέν.

Το γκολ ήρθε μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 90′. Η Ουρουγουάη μπορεί να είχε τον έλεγχο του αγώνα όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις μεγάλες ευκαιρίες μπροστά από την εστία των «φαραώ». Πλέον Ρωσία και Ουρουγουάη με τρεις βαθμούς βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου.

Οι ενδεκάδες:

Αίγυπτος: Ελ Σενάουι, Φατχί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Σαφί, Χάμεντ (50′ Μόρσι), Ελνένι, Τρεζεγκέ, Σαΐντ, Ουάρντα, Μόχσεν (63′ Καχράμπα).

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Βαρέλα, Χιμένες, Γκοδίν, Κάσερες, Νάντες (58′ Σάντσες), Βεσίνο (88′ Τορέιρα), Μπεντανκούρ, Αρασκαέτα (58′ Ροντρίγκες), Καβάνι, Σουάρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments