Αυτοδιοίκηση

Δήμος Χανίων: Άγιοι Βασίληδες ”πλημμύρισαν” το παλιό λιμάνι (pic)

Δήμος Χανίων: Άγιοι Βασίληδες ”πλημμύρισαν” το παλιό λιμάνι (pic)
Εντυπωσιακή εικόνα στο παλιό λιμάνι του Δήμου Χανίων, με περίπου 3.000 Άγιους Βασίληδες να πραγματοποιούν μια ξεχωριστή παρέλαση για καλό σκοπό.

Ένα «κόκκινο ποτάμι» αλληλεγγύης γέμισε τους κεντρικούς δρόμους γύρω από το παλιό λιμάνι στα Χανιά με περισσότερους από 3000 Άγιους Βασίληδες να συμμετέχουν στο 7ο Santa Run που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων με στόχο να μαζευτούν χρήματα για τις ανάγκες πέντε ιδρυμάτων της πόλης.

Το «κόκκινο ποτάμι» διέσχισε το κέντρο της πόλης, πέρασε μπροστά από τη δημοτική αγορά, τις οδούς Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Χάληδων για να κατευθυνθεί προς το παλιό λιμάνι.

Το θέαμα στο παλιό λιμάνι ήταν ξεχωριστό, καθώς μικρά σκάφη υποδέχτηκαν τους Άγιους Βασίληδες, που κρατώντας κόκκινα μπαλόνια, και με σφυρίχτρες στο στόμα, έδιναν τον τόνο της γιορτής υπό τους ήχους της φιλαρμονικής μπάντας του δήμου Χανίων και μουσικών παραγωγών της πόλης.Μέλη της οργανωτικής επιτροπής μοίραζαν καραμέλες και γλυκίσματα σε παιδιά αλλά και στους εκατοντάδες πολίτες που παρακολουθούσαν την παρέλαση.Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που συγκεντρώθηκε, πάντως από την πλευρά του, ο Δήμος Χανίων είναι αρκετά ικανοποιημένος από την συμμετοχή του κόσμου.

Δείτε την φωτογραφία:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments