Αυτοδιοίκηση

Δήμος Πεντέλης: Εκδήλωση για τη σχέση των παιδιών με το διαδίκτυο

Δήμος Πεντέλης: Εκδήλωση για τη σχέση των παιδιών με το διαδίκτυο
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Μ.Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Η Βουλευτής Β’ Αθηνών και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ κα Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του Τομέα ευθύνης της, εγκαινιάζει σειρά δράσεων ευαισθητοποίησης του κοινού για τους κινδύνους του διαδικτύου και την προστασία των παιδιών από αυτούς διοργανώνοντας εκδήλωση με θέμα «Τα παιδιά μας και οι κίνδυνοι στο διαδίκτυο».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Μ.Δευτέρα 10 Απριλίου 2017 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα (Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, Αίθουσα «Μακεδονία») με ομιλητές τον Μανώλη Σφακιανάκη, Αντιστράτηγο Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., εξειδικευμένο σε θέματα διερεύνησης ηλεκτρονικών εγκλημάτων και τον Γιώργο Κορμά, Ιατρό, Υπεύθυνο της Γραμμής Βοηθείας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.

Οι διακεκριμένοι για την πολυετή δράση τους στον «κυβερνοχώρο» θα μιλήσουν στο κοινό για τους κινδύνους που κρύβει ο ελκυστικός κατά τα άλλα κόσμος του διαδικτύου για τα παιδιά και θα προτείνουν τρόπους προστασίας και καθοδήγησης ούτως ώστε η χρήση του διαδικτύου να γίνεται με τρόπο που δεν βλάπτει τους μικρούς σε ηλικία χρήστες του.

Την συζήτηση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments