Πολιτισμός

Beverley Café Bistrot: Ακόμη μία εβδομάδα με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις

Beverley Café Bistrot: Ακόμη μία εβδομάδα με ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις
Το Beverley Café Bistrot δίνει άλλο νόημα στα βράδια μας καθώς φιλοξενεί κάθε εβδομάδα ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Παρουσιάσεις βιβλίων, μουσικές βραδιές, συζητήσεις και εκθέσεις πλαισιώνουν το πρόγραμμα που θα κρατήσει συντροφιά στους φίλους.

Τo Beverley Café Bistrot παρουσιάζει το πρωινό της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2017 και Ώρα 11.00 -13.00 στα πλαίσια του Κύκλου Διαλέξεων: Αποτελεσματική επικοινωνία στην οικογένεια την 1η Διάλεξη του Νίκου Πολυχρονάκη, (Certified Parent Effectiveness Trainer, Σύμβουλο PCA) με τίτλο Εργαστήριο Αποτελεσματικού Γονέα.

Στην συνάντηση, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σύντομη παρουσίαση του εργαστηρίου. Θα ενημερωθούν για την δομή, το περιεχόμενο και την χρησιμότητα των νέων δεξιοτήτων επικοινωνίας στις οικογένειές τους. Η επιτυχία του εργαστηρίου οφείλεται κυρίως στο ότι δεν αρκείται να μεταδώσει κάποιες θεωρητικές γνώσεις, αλλά να θέσει γερές βάσεις πρακτικής μάθησης, που θα φέρουν άμεσα, πραγματικά και αναγνωρίσιμα αποτελέσματα στην οικογένεια.

Το βράδυ της 25 Σεπτεμβρίου 2017 και Ώρα 20.00 οι εκδόσεις M Press παρουσιάζουν το βιβλίο του Βαγγέλη Παπαδόπουλου «Οδοστρωτήρας»

Το βιβλίο παρουσιάζει την Ελλάδα και την πρόσφατη πολιτική της ιστορία από το 1922 ως σήμερα που σχεδόν κλείνει ένας αιώνας. Μέσα στις σελίδες του ζωντανεύουν τα ιστορικά. πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά γεγονότα που σημάδεψαν τον τόπο και δημιούργησαν το περιβάλλον στο οποίο γεννήθηκαν και έδρασαν οι ήρωες του μυθιστορήματος. Η ιστορία που διηγείται ο συγγραφέας είναι ένα μεγάλο παραμύθι, ένα ατελείωτο τραγούδι ζωής, όπου μέσα στις σελίδες του, ο καθένας θα βρει τον εαυτό του ή την ίδια του τη ζωή. Ίσως να είναι και όλα όσα πέρασαν οι δικοί του άνθρωποι και οι ίδιοι από τότε που άνοιξαν τα μάτια τους στον κόσμο… Αναρωτιέται συχνά ο συγγραφέας αν το βιβλίο αυτό είναι ο καθρέφτης μας…Εφόσον λοιπόν οι άνθρωποι πορεύονται πάνω στη γη και διαγράφουν μια πορεία, το βιβλίο αυτό, θα μένει παντοτινά σύντροφός τους, γιατί περιγράφει αυτή ακριβώς την πορεία των ανθρώπων….

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ώρα 17.30 οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος θα παρουσιάσουν το παιδικό βιβλίο της Κλαίρης Γεωργέλλη «Ποιος έκλεψε τον ήλιο»

“Κάπου πολύ μακριά από εδώ και λίγο πιο πέρα από εκεί, σε ένα μικρό χωριό, είχαν όλοι αποκοιμηθεί. «Ξυπνήστε!» λάλησε ο κόκορας, όπως κάθε πρωί. Μα ο ήλιος είχε εξαφανιστεί! Όλοι τότε είχαν μπερδευτεί! Ποιος έκλεψε τον ήλιο…και γιατί;” Η πιο παραμυθένια εκδήλωση για παιδιά με τη συγγραφέα και εικονογράφο Κλαίρη Γεωργέλλη.

BEVERLEY CAFÉ BISTROT

Πλ. Ελευθερωτών 1015232 , ΧαλάνδριΑθήνα , ΕλλάδαΤηλ.: (+30) 2155150373

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments