Αθλητισμός

Τζέιμς Γκιστ: Δυσοίωνο το μέλλον του στον Ερυθρό Αστέρα

Τζέιμς Γκιστ: Δυσοίωνο το μέλλον του στον Ερυθρό Αστέρα
Τζέιμς Γκιστ: Ο Αμερικανός φόργουορντ δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο του στον Ερυθρό Αστέρα και ήδη υπάρχει φημολογία περί αποχώρησης του από τη σερβική ομάδα.

Τζέιμς Γκιστ: Μόλις το καλοκαίρι ο Αμερικανός φόργουορντ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό μετά από 6,5 χρόνια με προορισμό τη Σερβία και πιο συγκεκριμένα τον Ερυθρό Αστέρα. Οι εμφανίσεις του με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου ήταν εξαιρετικές στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο η απόδοσή του έχει πέσει και σύμφωνα με δημοσίευμα του «Mozzart » υπάρχει… θέμα όσον αφορά το μέλλον του στους πρωταθλητές Σερβίας και Αδριατικής Λίγκας.

Μετά τις δύο σερί ήττες από Βιλερμπάν εντός έδρας και από Παρτίζαν στο ντέρμπι της ABA Liga, φαίνεται να έχει «χτυπήσει» καμπανάκι για τον Αμερικανό φόργουρντ/σέντερ, η απόδοσή του οποίου κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα και στα δύο ματς. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Αντρίγια Γκαβρίλοβιτς άφησε εκτός τον Αμερικανό, ο οποίος ωστόσο δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι, το μέλλον του στην ομάδα δεν θεωρείται καθόλου βέβαιο και ίσως τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Αυτή η εξέλιξη μπορεί να σημάνει την αρχή του τέλους της παρουσίας του Αμερικανού στο Βελιγράδι, καθώς όπως αναφέρεται υπάρχει δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις του (9,3π., 5,3ριμπ. στην Ευρωλίγκα) την ώρα που έχει συμβόλαιο ύψους 580.000 ευρώ. Τα προβλήματα στον Ερυθρό Αστέρα δεν είναι λίγα και ο προβληματισμός έντονος για την εικόνα και τα αποτελέσματα, αφού υπάρχει δυσαρέσκεια και για τον Λορένζο Μπράουν και τον Ντέρικ Μπράουν, που έχει τεθεί επίσης εκτός ομάδας και μένει να δούμε αν ο Γκιστ θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments