Διεθνή

Τσάρλι Σιν: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου

Τσάρλι Σιν: Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου
Νέα μπλεξίματα φαίνεται να έχειο γνωστός ηθοποιός Τσάρλι Σίν, αφού αυτή την φορά κατηγορείται ότι είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά τον 13χρονο τότε Κόρεϊ Χέιμ, κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Lucas».

Μία νέα αποκάλυψη έγινε στο Χόλιγουντ, αυτή τη φορά σε βάρος του Τσάρλι Σιν, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον 13χρονο τότε Κόρεϊ Χέιμ, στα γυρίσματα της ταινίας «Lucas».

O Κόρεϊ Χέιμ απεβίωσε το 2010, αλλά σύμφωνα με το National Enquirer, φέρεται να είναι αποκαλύψει σε φίλους τους ότι είχε κάνει σεξ με τον Τσάρλι Σιν, όταν ο τελευταίος ήταν 19 χρονών.

«Ο Χέιμ μου είχε πει ότι είχε κάνει σεξ με τον Σιν στα γυρίσματα της ταινίας ”Lucas”. Μου είπε ότι είχαν καπνίσει μαριχουάνα και έκαναν σεξ. Ο Σιν μετά έγινε πολύ ψυχρός απέναντί στον Κόρεϊ και τον απέρριψε. Οταν ο Κόρεϊ θέλησε να επαναληφθεί, ο Σιν δεν ενδιαφερόταν» αποκάλυψε ο Ντομινίκ Μπράσια, που ήταν ανάμεσα σε αυτούς που είχε εκμυστηρευθεί το γεγονός ο Χέιμ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο στενότερος φίλος του Χέιμ, Κόρεϊ Φέλντμαν, είχε αναφέρει το περιστατικό στο βιβλίο του «Coreyography: A Memoir».

«Κάποια στιγμή στα γυρίσματα του ”Lucas” ο Χέιμ είπε ότι ένας ενήλικας άνδρας τον έπεισε ότι ήταν απόλυτα φυσιολογικό σε αυτό τον χώρο να υπάρχουν σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε μεγαλύτερους άνδρες και νεαρά αγόρια.”Έτσι κάνουν όλοι οι άνδρες”» έγραφε χαρακτηριστικά στο βιβλίο του, ο Φέλντμαν.

«Ετσι, πήγαν σε ένα απομονωμένο σημείο ανάμεσα σε δύο τροχόσπιτα, κατα τη διάρκεια ενός μεσημεριανού διαλείμμτος και ο Χέιμ, που ήταν αθώος και φιλόδοξος, επέτρεψε να τον σοδομίσει», συνέχιζε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments