Athens Heart

Athens Heart
Το Athens Heart Mall είναι εμπορικό κέντρο που βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Η Pasal Development βρίσκεται στο χώρο της ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων από το 1991. Η εταιρεία ασχολείται με την υλοποίηση επενδύσεων σε ακίνητα που προορίζονται για εμπορική χρήση (καταστήματα, big box & εμπορικά κέντρα), κέντρα αποθήκευσης και διανομής (logistics), κτήρια γραφείων, και σε ακίνητα κατάλληλα για οικιστική χρήση δευτερεύουσας κατοικίας.

Με συνέπεια στην τακτική της εταιρείας να διαμορφώνει νέα πρότυπα στο χώρο των ακινήτων, προσφέρει με το Athens Heart Mall μία ολοκληρωμένη εμπειρία shopping στην Αθήνα, μέσα σε ένα πολυώροφο εμπορικό-ψυχαγωγικό κέντρο. Στα 20,000 τ.μ. εμπορικών χώρων φιλοξενεί επώνυμες μάρκες ρουχισμού, υποδημάτων, αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, καθώς και cafes και χώρους εστίασης.

Το κτήριο συνδυάζει υλικά όπως το μέταλλο, το ξύλο και το γυαλί και το αποτέλεσμα είναι καλαίσθητο και εντυπωσιακό. Σήμα κατατεθέν η ανοιγόμενη οροφή του που προσφέρει άπλετο φως και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και το Λυκαβηττό. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του φέρει την υπογραφή της Conran & Partners και της Διάρχων.

Γιατί Athens Heart;

  • 4 επίπεδα με επώνυμα καταστήματα με μόδα τεχνολογία & είδη σπιτιού, το ATHENS HEART Mall είναι η απόλυτη εμπειρία shopping.
  • Επιπλέον κάθε επισκέπτης του ATHENS HEART Mall, μπορεί πλέον, σε ένα φροντισμένο χώρο 1500 τετραγωνικών μέτρων, στο επίπεδο 0, να βρει τη γνωστή ποιότητα και εξυπηρέτηση του ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, σε συνδυασμό με προσφορές σε επώνυμα είδη και ανταγωνιστικές τιμές σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.
  • Με εύκολη πρόσβαση, μοντέρνο και χαλαρωτικό περιβάλλον κάτω από τη μοναδικής αισθητικής οροφή και με ποικίλες προτάσεις γεύσης & διασκέδασης για όλους και το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Αθήνας.

Athens Heart σχετικές ειδήσεις: