Ελλάδα

Athens Heart: Έδωσαν τα χέρια Pasal και Hines – Αλλάζει όνομα το εμπορικό κέντρο

Athens Heart: Έδωσαν τα χέρια Pasal και Hines – Αλλάζει όνομα το εμπορικό κέντρο
Athens Heart: Η εταιρεία Hines αναλαμβάνει τη διαχείριση του εμπορικού κέντρου, το οποίο θα μετονομαστεί σε Gazi Outlets.

Athens Heart: Την Πέμπτη, υπογράφηκε η συμφωνία μεταξύ της αμερικανικής εταιρείας Hines και της Pasal σχετικά με τη διαχείριση του εμπορικού κέντρου. Σύμφωνα με το euro2day.gr,  η Hines θα αναλάβει τη διαχείριση του εμπορικού κέντρου, ενώ η Pasal θα συνεχίσει να το υποστηρίζει μέχρι το 2021. Σε πρώτο στάδιο, το AthensHeart θα μετατραπεί σε εκπτωτικό εμπορικό κέντρο, με το πρότζεκτ να περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την ενίσχυση των ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, αλλά και την προσθήκη κινηματογραφικών αιθουσών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Hines, η διεθνής επενδυτική εταιρεία real estate, προχώρησε σε κοινοπραξία με την Εθνική Τράπεζα ΕΤΕ  της Ελλάδος για την ανακατασκευή του εμπορικού κέντρου AthensHeart σε premium εκπτωτικό εμπορικό 22.000 τετραγωνικών μέτρων, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο πολύμηνων διαπραγματεύσεων μεταξύ των δύο εταιρειών.

Το εμπορικό κέντρο θα μετονομαστεί σε Gazi Outlets, θα υποστεί ριζική ανακαίνιση ώστε να αποτελέσει ελκυστικό προορισμό για το κοινό. Η ανακατασκευή θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, εξασφαλίζοντας την συμμετοχή από διεθνείς μάρκες. Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, το GaziOutlet βρίσκεται στην πιο δυναμική περιοχή της Αθήνας, μόλις δύο χιλιόμετρα από την Ακρόπολη, σε απόσταση δέκα λεπτών από το κέντρο της πόλης, εδρεύοντας μεταξύ της τουριστικής περιοχής κέντρου και του λιμένα Πειραιά, o οποίος δέχεται 17 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο.

Τι αναφέρει η Hines για τη συμφωνία

Ο Paul Gomopoulos, σύμβουλος της Hines στην Ελλάδα, τόνισε τα εξής για τη συμφωνία και τα επόμενα βήματα: “To GaziOutlet θα αποτελέσει έναν συναρπαστικό προορισμό στην καρδιά της πρωτεύουσας, προσφέροντας τις καλύτερες ελληνικές και διεθνείς μάρκες ένδυσης, καταστήματα εστιατορίων και café καθώς και χώρους αναψυχής. Θεωρούμε ότι το Γκάζι είναι μία πολύ ζωντανή και ελκυστική περιοχή, γνωστή και για το “Τεχνόπολις”, κέντρο πολιτισμού και εκδηλώσεων τόσο στους Αθηναίους όσο και σε τουρίστες.

Η Hines έχει ένα συνολικό χαρτοφυλάκιο εμπορικών ακινήτων άνω του 1 εκατομμυρίου τετραγωνικών μέτρων και διεθνή εμπειρία στην ανάπτυξη και εκμετάλλευση εμπορικών κέντρων, ενώ έχει αναδειχθεί ο μεγαλύτερος διαχειριστής outlet mall στη Ρωσία. Έχουμε μια σαφή στρατηγική να επανατοποθετήσουμε το ακίνητο στην αγορά και να αξιοποιήσουμε τη διεθνή και τοπική εμπειρία μας για να δημιουργήσουμε έναν συναρπαστικό νέο προορισμό στην Αθήνα“

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments