Βίκυ Κάβουρα

Βίκυ Κάβουρα
Η Βίκυ Κάβουρα είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1988 στην Σπάρτη όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να σπουδάσει υποκριτική ενώ παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, καθηγήτρια pilates και γυμνάστρια. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην δραματική σχολή “Θέατρο των Αλλαγών” και αποφοίτησε τρία χρόνια μετά. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση έγινε το 2010 με μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο της σειράς Μίλα Μου Βρώμικα. Την ίδια χρονιά ακολούθησε η συμμετοχή της στην ιστορία “Εγκυμοσύνη” της κοινωνικής σειράς του Alpha TV Οικογενειακές ιστορίες υποδυόμενη μία ανήλικη κοπέλα που μένει έγκυος.

Το 2011 πήρε τον πρώτο της μεγάλο τηλεοπτικό πρωταγωνιστικό ρόλο. Συγκεκριμένα, μετά από διάφορες οντισιόν, κέρδισε το ρόλο της Έλενα Τσιριγώτη στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Το αμάρτημα της μητρός μου συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, τη Ρένια Λουιζίδου και τον Ορέστη Τζιόβα. Τη σεζόν 2013-2014 εντάχθηκε στο καστ του τρίτου κύκλου της καθημερινής σειράς του Mega Channel Κλεμμένα Όνειρα, υποδυόμενη τη Σόνια Βέργου. Την επόμενη σεζόν συνέχισε την συνεργασία της με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη, έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην δραματική σειρά Δικαίωση στο MEGA παίζοντας μαζί με τον Αλέξανδρο Σταύρου, τη Νίκη Παλληκαράκη, τη Κάτια Νικολαΐδου και άλλους. Το 2017, συνεργάστηκε και πάλι με τον Αρβανίτη, κρατώντας το ρόλο της Σύλβιας στην καθημερινή νεανική σειρά του Star Channel Αρ3να. Την ίδια χρονιά έκανε και μία guest εμφάνιση στα δύο πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου της σειράς του Alpha TV Το σόι σου.

Το 2018 έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του χορευτικού talent show του ANT1 Dancing with the Stars φτάνοντας μέχρι τη δεκατετράδα του διαγωνισμού. Την ίδια περίοδο έπαιξε μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη και τον Δημήτρη Λιακόπουλο σε ένα μία ιστορία της αστυνομικής σειράς Έγκλημα και Πάθος. Το 2019 έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά του Open TV Για Πάντα Παιδιά.

  • Από τον Μάρτιο του ίδιου έτους μέχρι και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς παρουσίασε μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη τον εβδομαδιαίο ψυχαγωγικό show It’ s Show Time! στο Open TV.
  • Έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 2015 στο remake της ταινίας “Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο κοντός” σε σκηνοθεσία Στράτου Μαρκίδη[15].
  • Το 2018 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία “The Bachelor 3” παίζοντας μαζί με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Νίκο Βουρλιώτη, Μελέτη Ηλία και Κατερίνα Γερονικολού

Βίκυ Κάβουρα σχετικές ειδήσεις: