Lifestyle

Βίκυ Κάβουρα Instagram: Απάντησε σε ερώτηση ακολούθου της για το αν είναι ελεύθερη

Βίκυ Κάβουρα Instagram: Απάντησε σε ερώτηση ακολούθου της για το αν είναι ελεύθερη
Βίκυ Κάβουρα Instagram: Πέρασε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της πρόσφατα.

Το 2020 δεν ήταν η χρονιά της σε κανέναν τομέα καθώς τόσο τα επαγγελματικά της όσο κα τα προσωπικά δεν πήγαιναν καλά, σύμφωνα πάντα με την ίδια τη Βίκυ Κάβουρα, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Πρωινού».

«Περνάω από τις πιο δύσκολες φάσεις ψυχολογικά της ζωής μου. Πέρσι δεν είχα δει πώς είναι να είσαι χαλαρός. Φέτος το εμπέδωσα, ας τελειώνουμε! Έχω στο μυαλό μου ότι δεν θέλω σύντροφο. Καραντινιάστηκα και δε θέλω κανέναν. Φαίνεται σαν να είμαι αυτή που αλλάζει τους άντρες σαν τα πουκάμισα. Μπορεί από τα περιοδικά να έχω πάθει αυτό που δεν θέλω σύντροφο», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός που εκείνη, τουλάχιστον την περίοδο ήταν μόνη.

Μάλιστα, πριν μερικές εβδομάδες ένας εκ των ακολούθων της στο Instagram τη ρώτησε αν είναι σε σχέση ή ελεύθερη και εκείνη του απάντησε αναλόγως ενώ ένας άλλος τη ρώτησε για τον γάμο της:

Πέρα από τα επαγγελματικά και τα ερωτικά της όμως, εκείνο που «τσάκισε» τη Βίκυ Κάβουρα ήταν μια περιπέτεια που είχε με την υγεία του ο πατέρας της, σύμφωνα πάντα με τις τότε δηλώσεις της στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Όσο για το τι δεν ανέχεται στους άντρες, «δεν ανέχομαι να μην προσέχει τον εαυτό του. Δεν εννοώ μόνο εξωτερικά. Αυτό έχει αντίκτυπο και σε εμένα». Πάντως, η Βίκυ Κάβουρα εξήγησε σε άλλη συνέντευξή της πως στο παρελθόν είχε ξυπνήσει το μητρικό της ένστικτο το οποίο τη δεδομένη στιγμή έχει… ξανακοιμηθεί! «Θέλω να κάνω παιδάκι αλλά είναι πολλά τα άγχη αυτή την εποχή. Θέλω πολλά παιδιά. Είναι ευλογία».

«Έχω υποστεί συμπεριφορές ασέβειας, να γίνει κάτι σε έναν καβγά και να νιώσω ότι δεν με σέβεται. Θεωρώ ότι έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί. Είμαι δύσκολη στο να δώσω αλλά όταν αγαπήσω δίνω… Φυσικά και έχω πληγωθεί», εξομολογήθηκε στον Νίκο Γεωργιάδη.

Τέλος, για τη σχέση με την οικογένειά της αποκάλυψε ότι «οι γονείς μου είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι. Μου έχει τύχει να ακούσω εγώ κάτι για εμένα και να τους πάρω τηλέφωνο για να τους πω ότι δεν πιστεύω να διαβάσατε αυτό και μου έχουν πει, κοριτσάκι μου και να δούμε κάτι εμείς σε μεγαλώσαμε. Τότε είχαν πει για μια σχέση… Ξέρεις εσύ πολύ καλά. Χριστέ μου ήταν ό,τι χειρότερο είχα ζήσει. Είχα πάθει κατάθλιψη τότε για τέσσερις μήνες», προσέθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments