Ελένη Τσολάκη

Ελένη Τσολάκη
Η Ελένη Τσολάκη γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1986 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε.

Η Ελένη Τσολάκη γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1986 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το Taekwondo ενώ έκανε και πρωταθλητισμό για δώδεκα χρόνια. Μετά το σχολείο, φοίτησε στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε, ενώ ύστερα εργάστηκε για κάποιο διάστημα ως personal trainer σε γυμναστήρια.

Το Μάιο του 2013, δέχθηκε πρόταση από τον ALPHA για τη παρουσίαση της ψυχαγωγικής καλοκαιρινής εκπομπής του σταθμού, κι έτσι εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Η εκπομπή είχε τίτλο «Παίδες» κι εκτός εκείνης, παρουσιαστές ήταν επίσης ο Πέτρος Λαγούτης, ο Ευθύμης Ζησάκης και η Σοφία Κουρτίδου. Μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ALPHA και το Φεβρουάριο του 2014, παρουσίασε το καρναβάλι της Ξάνθης σε ζωντανή μετάδοση από το σταθμό (μέχρι τότε μεταδίδονταν από την ΕΡΤ3). Το Μάρτιο του ίδιου έτους, ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, συμμετέχοντας στο πάνελ της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Happy Day», στην οποία παρέμεινε για τέσσερις σεζόν, μέχρι το 2017 όπου και να ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρηση της.

Τον Οκτώβριο του 2017 ξεκίνησε να παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Slam», το οποίο κράτησε μια σεζόν. Τον Σεπτέμβριο του 2018, ανέλαβε τη παρουσίαση της μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής «Τι λέει;» έχοντας ως ομάδα τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Δημήτρη Μακαλιά και Τζένη Μελιτά. Αν και η εκπομπή προοριζόταν να ολοκληρωθεί σε μια σεζόν, σταμάτησε πρόωρα τον Φεβρουάριο του 2019, λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Ελένη Τσολάκη σχετικές ειδήσεις:

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι