Ηλίας Γκότσης

Ηλίας Γκότσης
Ο Ηλίας Γκότσης είναι Έλληνας γυμναστής, επιχειρηματίας, παρουσιαστής και τηλεοπτική προσωπικότητα.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου και μεγάλωσε. Ολοκληρώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία τελειώνοντας κάποια χρόνια μετά. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα πάνω στο personal training ενώ ξεκίνησε να εργάζεται ως γυμναστής. Τον Δεκέμβριο του 2017 δήλωσε συμμετοχή στον έκτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor.

Τον Ιανουάριο του 2018, ύστερα από την συμμετοχή του σε διάφορα casting, απέκτησε μία θέση για την ομάδα των Μαχητών του Survivor 2018. Έτσι στα μέσα του ίδιου μήνα ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής. Στις 13 Ιουλίου του 2018 ανακηρύχθηκε ως νικητής του Survivor κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000€.

  • Τον Ιούνιο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open για την παρουσίαση καλοκαιρινής εκπομπής.
  • Έτσι από τον Ιούλιο του ίδιου έτους παρουσιάζει μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Καλοκαιρι-not».
  • Τον ίδιο μήνα ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή με συμπαρουσιάστρια την Σόφη Πασχάλη.
  • Από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτος ξεκίνησε να παρουσιάζει και πάλι μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο την μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή Μεσημέρι #yes.
  • Πέρα της ενασχόλησής του με τον personal training διατηρεί και το δικό του γυμναστήριο με την ονομασία «Need for fitness» στην περιοχή του Νέου Ψυχικού.

Ηλίας Γκότσης σχετικές ειδήσεις: