Lifestyle

Ηλίας Γκότσης: «Μου έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1…»

Ηλίας Γκότσης: «Μου έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1…»
Ηλίας Γκότσης: Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση να παίξει σε σειρά του ANT1.

Ηλίας Γκότσης: Ο νικητής του «Survivor 2», Ηλίας Γκότσης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Page 2 της Νέας Σελίδας και στον Γιάννη Πουλόπουλο, αποκάλυψε την πρόταση που δέχθηκε από το Nomads.

  • Ξέρω ότι σου έγινε πρόταση για να συμμετέχεις στο Nomads και μάλιστα με πολύ καλές οικονομικές απολαβές. Γιατί την αρνήθηκες;

Ναι, ισχύει ότι μου έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το Nomads. Αλλά δεν αισθανόμουν έτοιμος να πάρω μέρος σε ένα reality επιβίωσης. Παρόλο που οι οικονομικές απολαβές ήταν πολύ καλές, προτίμησα να μην το κάνω.

  • Είναι αλήθεια ότι πολλοί από τους παίκτες του «Survivor» που συμμετείχαν στο «Nomads» έπαιρναν 10.000 ευρώ την εβδομάδα;

Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμφωνία έκανε ο καθένας, αλλά είναι γεγονός ότι ήταν πολύ μεγάλα τα ποσά που μας προτάθηκαν, ειδικά για την περίοδο που διανύουμε.

  • Μία τόσο μεγάλη αμοιβή, δεν σε δελέασε;

Το οικονομικό είναι πάντα ένα πολύ σημαντικό κίνητρο, αλλά όπως προανέφερα δεν αισθανόμουν ούτε ψυχολογικά, ούτε συναισθηματικά, αλλά ούτε σωματικά έτοιμος για να λάβω μέρος σε ένα παιχνίδι επιβίωσης.

Ηλίας Γκότσης: Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989 όπου και μεγάλωσε. Ολοκληρώνοντας το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στην Γυμναστική Ακαδημία τελειώνοντας κάποια χρόνια μετά. Αργότερα παρακολούθησε μαθήματα πάνω στο personal training ενώ ξεκίνησε να εργάζεται ως γυμναστής. Τον Δεκέμβριο του 2017 δήλωσε συμμετοχή στον έκτο κύκλο του reality επιβίωσης Survivor.

Τον Ιανουάριο του 2018, ύστερα από την συμμετοχή του σε διάφορα casting, απέκτησε μία θέση για την ομάδα των Μαχητών του Survivor 2018. Έτσι στα μέσα του ίδιου μήνα ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες των γυρισμάτων της εκπομπής. Στις 13 Ιουλίου του 2018 ανακηρύχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000€.

Τον Ιούνιο του 2019 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Open για την παρουσίαση καλοκαιρινής εκπομπής.Έτσι από τον Ιούλιο του ίδιου έτους παρουσιάζει μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Καλοκαιριnot”. Τον Ιούλιο του 2019 ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει ταξιδιωτική εκπομπή με συμπαρουσιάστρια την Σόφη Πασχάλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments