Μπέλα Χαντίντ

Μπέλα Χαντίντ
Η Ιζαμπέλα Κάιρ Χαντίντ ευρέως γνωστή ως Μπέλα Χαντίντ, είναι Αμερικανίδα μοντέλο που εκπροσωπεί το πρακτορείο IMG Models.

Η Μπέλα Χαντίντ γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1996 στην Ουάσινγκτον και είναι κόρη του κτηματομεσίτη Μοχάμεντ Χαντίντ και του πρώην μοντέλου Γιολάντα Χαντίντ (το γένος Βαν ντεν Χέρικ). Έχει δύο βιολογικά αδέλφια, την Τζίτζι και τον Ανουάρ, επίσης μοντέλα, αλλά και δύο ετεροθαλείς αδελφές από την πλευρά του πατέρα της, τις Μαριέλ και Αλάνα. Μέχρι το 2006, ζούσε με την οικογένεια της στη Σάντα Μπάρμπαρα ενώ έπειτα εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες.

Στα εφηβικά της χρόνια ασχολούνταν ενεργά με την ιππασία. Το φθινόπωρο του 2014, εγκαταστάθηκε στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να ακολουθήσει σπουδές φωτογραφίας στο Parsons School of Design ενώ λίγο νωρίτερα, είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με το διεθνές πρακτορείο IMG Models. Το 2015, εγκατέλειψε τις σπουδές της λόγω της επιτυχίας της στην καριέρα της ως μοντέλο.

  • Το 2016 ψηφίστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» από το περιοδικό GQ ενώ κατατάχθηκε και στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του πλανήτη.
  • Από τις αρχές του 2015 μέχρι τον Νοέμβριο του 2016 ήταν ζευγάρι με τον The Weeknd.
  • Τον Μάιο του 2018 έγινε γνωστή η επανασύνδεση τους.

Μπέλα Χαντίντ σχετικές ειδήσεις: