Lifestyle

Ντέμι Μουρ Ριάνα: Έκλεψε την παράσταση στο σόου εσωρούχων με το συγκλονιστικό σώμα της

Ντέμι Μουρ Ριάνα: Έκλεψε την παράσταση στο σόου εσωρούχων με το συγκλονιστικό σώμα της
Ντέμι Μουρ Ριάνα: Έκλεψε την παράσταση στο σόου εσωρούχων με το συγκλονιστικό σώμα της

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ντέμι Μουρ ήταν μια από τις guest εμφανίσεις στο σόου εσωρούχων της Ριάνα.

Η57χρονη σταρ του Χόλιγουντ μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της «Inside Out» και τις αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Άστον Κούτσερ, συνεργάστηκε με την ποπ σταρ Ριάνα για την πετυχημένη σειρά πολυτελών εσωρούχων της φίρμας «Savage X Fenty» . H Ριάνα πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή ένα προκλητικό fashion σόου για να διαφημίσει τη νέα σειρά Fenty.

Το εν λόγω event μάλιστα, έκανε… πάταγο προκειμένου να διαφημίσει τη νέα σειρά εσωρούχων της ενώ τόσο δημοφιλή μοντέλα όπως η Μπέλα Χαντίντ, η Ιρίνα Σάικ και η Κάρα Ντελεβίν καθώς και γνωστά πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος όπως η Πάρις Χίλτον, η τραγουδίστρια Νορμάνι Κορντέι και η Γουίλοου Σμιθ, κόρη του Γουίλ Σμιθ, συμμετείχαν σε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα στο Λος Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@savagexfenty Vol. 2 is out NOW. #SavageNotSorry #SavagexFentyShow

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore) στις

Τα φώτα όμως, «έκλεψε» η ηθοποιός Ντέμι Μουρ, η οποία στα 57 της χρόνια ήταν πιο αισθησιακή και σέξι από ποτέ αφού τα «Savage x Fenty» εσώρουχα της Ριάνα, αναδείκνυαν απίστευτα το συγκλονιστικό σώμα που έχει καταφέρει να διατηρήσει. Και όπως ήταν αναμενόμενο, η σταρ του Χόλιγουντ ανέβασε στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram βίντεο και φωτογραφίες από την πρωτότυπη πασαρέλα. Όπως θα δείτε, η Ντέμι Μουρ φοράει ένα δαντελωτό μαύρο κορμάκι και διχτυωτό καλσόν, ενώ λικνίζεται αισθησιακά στην πασαρέλα μαζί με άλλα μοντέλα της επίδειξης.

Άλλωστε, η Ντέμι Μουρ έχει μπει πολλές φορές στο πάνθεον των πιο σέξι γυναικών του Χόλιγουντ, συνδυάζοντας πάντα τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ με την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό. Και ποιος θα ξεχάσει την εμφάνισή της στην ταινία «Striptease» που έκανε πάταγο το 1996 και εκτόξευσε τη φήμη της στις ερωτικές φαντασιώσεις των θεατών μέχρι σήμερα; Η Μουρ δίνει την αίσθηση ότι πατά γερά στα πόδια της και δεν απολογείται για τίποτα…!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments