Νίκος Χαρδαλιάς

Νίκος Χαρδαλιάς
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι Έλληνας πολιτικός και μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς γεννήθηκε το 1968 στο Βύρωνα, στην πόλη όπου μεγάλωσε και κατοικεί. Γιος του Ρουμελιώτη επιχειρηματία Γιώργου Χαρδαλιά και της Μικρασιατικής καταγωγής Αλεξάνδρας Ιορδανίδου. Είναι παντρεμένος με την Αργυρώ Μαστρανδρέου, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ιωάννα.

Αριστούχος απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Διπλωματικές Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του ΚΕΝΤ της Αγγλίας, με υποτροφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ομιλεί άριστα αγγλικά και γαλλικά. Ειδικεύτηκε σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Ολοκλήρωσε σειρά σεμιναρίων στο Ινστιτούτο Πολιτικών Ερευνών του Λονδίνου και στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης στις Βρυξέλες, όπου εργάστηκε επί έξι μήνες (1994).

Το 1994 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος με το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ και τον υποψήφιο Δήμαρχο τότε, Δημήτρη Δράκο, ενώ το 1998 κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος, επικεφαλής του συνδυασμού ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και συγκεντρώνει ποσοστό 31,9% και 48,9% στον α’ και β’ γύρο αντίστοιχα. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης (1995-1996), Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου (1997-1998), ενώ ως επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (1998-2002) κατείχε τη θέση του Δημαρχιακού Επιτρόπου.

Στις Δημοτικές Εκλογές του 2002, ως επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού ΕΠΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, εκλέγεται Δήμαρχος Βύρωνα με ποσοστό 39,16% και 60% στον α’ και β’ γύρο αντίστοιχα. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2006, ως επικεφαλής της ίδιας παράταξης, επανεκλέγεται Δήμαρχος Βύρωνα από τον α’ γύρο, με ποσοστό 45,16%.

  • Παράλληλα, από τον Μάιο του 2003 έως και σήμερα είναι Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ (Σ.Π.Α.Υ). Από το 2007 είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΤΕΔΚΝΑ.
  • Τον Μάιο του 2004 αναλαμβάνει μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Αναθεώρησης του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, όπου και παρέμεινε μέχρι το Δεκέμβριο του 2009.
  • Εργάστηκε σε όμιλο επιχειρήσεων ως Σύμβουλος Επικοινωνίας (1995-1998), ενώ, από το 1999 έως το 2002, εργάστηκε στο Δήμο Μεταμόρφωσης ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου.
  • Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Νίκος Χαρδαλιάς σχετικές ειδήσεις:

  • Τσιόδρας – Χαρδαλιάς στην Ξάνθη: Είναι ανάγκη να εφαρμόζονται πιστά τα μέτρα

    Τσιόδρας - Χαρδαλιάς στην Ξάνθη: Είναι ανάγκη να εφαρμόζονται πιστά τα μέτρα

    Τσιόδρας - Χαρδαλιάς στην Ξάνθη: Οι έλεγχοι από τον ΕΟΔΥ θα είναι σαρωτικοί, ώστε να γίνει πλήρης χαρτογράφηση της επιδημίας, ενώ στη διαδικασία των ελέγχων θα συμμετάσχει και ο στρατός.

    Τσιόδρας – Χαρδαλιάς στην Ξάνθη: Είναι ανάγκη να εφαρμόζονται πιστά τα μέτρα
  • Kαθηγητής Γώγος κορωνοϊός: Θα έχουμε μεγαλύτερο lockdown αν υπάρξει έξαρση κρουσμάτων

    Kαθηγητής Γώγος: Θα έχουμε μεγαλύτερο lockdown αν υπάρξει έξαρση κρουσμάτων του κορωνοϊού

    Kαθηγητής Γώγος κορωνοϊός: Ο Χαράλαμπος Γώγος εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση του κρουσμάτων στην Ξάνθη τονίζοντας πως αν κριθεί απαραίτητο θα υπάρξει μεγαλύτερο lockdown στην περιοχή.

    Kαθηγητής Γώγος κορωνοϊός: Θα έχουμε μεγαλύτερο lockdown αν υπάρξει έξαρση κρουσμάτων
  • Ξάνθη κορωνοϊός: Μεταβαίνουν εσπευσμένα στην περιοχή Τσιόδρας – Χαρδαλιάς

    Μεταβαίνουν εσπευσμένα στην Ξάνθη Τσιόδρας - Χαρδαλιάς

    Ξάνθη κορωνοϊός: Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας μεταβαίνουν εσπευσμένα στην Ξάνθη με ελικίπτερο Super Puma, για να συντονίσουν την εφαρμογή των έκτακτων μέτρων στην περιοχή. 

    Ξάνθη κορωνοϊός: Μεταβαίνουν εσπευσμένα στην περιοχή Τσιόδρας – Χαρδαλιάς
  • Ξάνθη κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο Εχίνος μετά τα 15 νέα κρούσματα

    Συναγερμός στην Ξάνθη - Σε καραντίνα ο Εχίνος μετά τα 15 νέα κρούσματα

    Ξάνθη κορωνοϊός: Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε τη λήψη έκτακτων μέτρων - «Είχαμε επανειλημμένα ενημερώσει ότι όπου παρατηρείται νέα έξαρση του κορωνοιού θα είμαστε υποχρεωμένοι να λαμβάνουμε τα αναγκαία μέτρα για λόγους δημόσιας υγείας" δηλώνει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

    Ξάνθη κορωνοϊός: Σε καραντίνα ο Εχίνος μετά τα 15 νέα κρούσματα
  • Κορωνοϊός Ξάνθη: Έκτακτα μέτρα λόγω των αυξημένων κρουσμάτων

    Μερικό lockdown στην Ξάνθη μετά την αύξηση των κρουσμάτων

    Κορωνοϊός Ξάνθη: Τη λήψη έκτακτων μέτρων στην Ξάνθη μετά την αύξηση κρουσμάτων στην περιοχή ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

    Κορωνοϊός Ξάνθη: Έκτακτα μέτρα λόγω των αυξημένων κρουσμάτων
  • Νίκος Χαρδαλιάς Θεσσαλονίκη: Ραδιοφωνική παραγωγός του έριξε νερό

    Ραδιοφωνική παραγωγός πέταξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά μέσα σε εστιατόριο

    Νίκος Χαρδαλιάς Θεσσαλονίκη: Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων

    Νίκος Χαρδαλιάς Θεσσαλονίκη: Ραδιοφωνική παραγωγός του έριξε νερό
  • Νίκος Χαρδαλιάς για τουρισμό: Με όρους ασφάλειας ανοίγουμε τις τουριστικές πτήσεις

    Νίκος Χαρδαλιάς: Με όρους ασφάλειας ανοίγουμε τις τουριστικές πτήσεις

    Νίκος Χαρδαλιάς για τουρισμό: Mε αφορμή τη σύσκεψη που είχε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, δήλωσε ότι «με όρους ασφάλειας ανοίγουμε τις τουριστικές πτήσεις.

    Νίκος Χαρδαλιάς για τουρισμό: Με όρους ασφάλειας ανοίγουμε τις τουριστικές πτήσεις
  • Τηλεδιάσκεψη Μαξίμου: Αυστηρή εφαρμογή των μέτρων συζητήθηκε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη

    Αποφάσεις από Μητσοτάκη για αυστηρή εφαρμογή των μέτρων

    Μετά την αύξηση τον κρουσμάτων ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του συμφώνησαν πως πρέπει να γίνει αυστηρή εφαρμογή των μέτρων για την ομαλή μετάβαση στη νέα κανονικότητα.

    Τηλεδιάσκεψη Μαξίμου: Αυστηρή εφαρμογή των μέτρων συζητήθηκε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη
  • Εξετάζει νέο lockdown η κυβέρνηση

    Εξετάζει νέο lockdown η κυβέρνηση

    Nέο lockdown: Οι σκέψεις της κυβέρνησης για έναν νέο γύρο περιοριστικών μέτρων, σε επίπεδο δήμων ή νομού ή και σε απαγόρευση πτήσεων από συγκεκριμένα αεροδρόμια και συγκεκριμένους προορισμούς με αρκετά κρούσματα.

    Εξετάζει νέο lockdown η κυβέρνηση
ΣΕΛΙΔΑ 46 ΑΠΟ 76