REPLAY

REPLAY
Η εταιρία Replay είναι ιταλική και ιδρύθηκε το 1981.

Η εταιρία Replay ιδρύθηκε το 1981 στην Ιταλία. Είναι πλέον μια από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες στον τομέα των τζιν. Η αποστολή της εταιρείας είναι να υπερέχει με το καινοτόμο της ύφος, το χαρακτηριστικό ιταλικό σχεδιασμό και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της. Η δεξιότητα και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκαν στην παραγωγή denim, ειδικότερα, είναι ένα ειδικό, μοναδικό περιουσιακό στοιχείο για τον Όμιλο.

Οι συλλογές της χαρακτηρίζονται από urban και μοντέρνα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Ο Όμιλος δραστηριοποιείται σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές, τη Μέση Ανατολή, την Ασία, την Αμερική και την Αφρική με προϊόντα που πωλούνται σε πάνω από 50 χώρες.

Το REPLAY είναι το ιταλικό denim και το smart casual-wear που φέρνει σε όλο τον κόσμο το αυθεντικό και σύγχρονο στυλ του. Σε πάνω από τρεις δεκαετίες της μακράς ιστορίας της μάρκας, μεταξύ των πρεσβευτών που την εκπροσώπησαν ήταν οι παίκτες της Βαρκελώνης, Neymar, Alessandra Ambrosio, Joana Small, Adrian Brody και άλλοι.

REPLAY σχετικές ειδήσεις: