Nέα της αγοράς

Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός: Ταξιδεύει με αισιοδοξία στην Τσεχία…. φορώντας REPLAY

Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός: Ταξιδεύει με αισιοδοξία στην Τσεχία…. φορώντας REPLAY
Βικτόρια Πλζεν - Ολυμπιακός απόψε και οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν... στυλάτοι και αισιόδοξοι με τη REPLAY.

Βικτόρια Πλζεν – Ολυμπιακός: Με ανανεωμένη διάθεση αλλά και… ανανεωμένο στυλ αναχωρεί η ομάδα του Ολυμπιακού για την Τσεχία, όπου αναμένεται να αντιμετωπίσει τη Victoria Plzen στον αγώνα για τους προκριματικούς του UEFA Champions League, σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου. Η ομάδα ταξιδεύει με δυναμισμό, αισιοδοξία και πάνω από όλα άνεση, φορώντας τη νέα ένδυση REPLAY – μπλουζάκι με κόκκινες λεπτομέρειες και λογότυπα, γκρι Hyperflex Chino παντελόνι με τη μοναδική ελαστικότητα για άνεση στο ταξίδι, παπούτσια με ανατομικό σχεδιασμό και ξεχωριστό design. Η Replay συνοδεύει για άλλη μια φορά με την υπογραφή της παίκτες και μέλη της ομάδας και εύχεται καλή επιτυχία στον αγώνα!

Δείτε φωτογραφίες:

Τα σχέδια του Μαρτίνς

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να φέρουν εις πέρας μία δύσκολη αποστολή, αφού ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν σήμερα (20.00, Novasports 1) για το πρώτο παιχνίδι του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο δρόμος του Ολυμπιακού προς τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν είναι στρωμένος από «ροδοπέταλα», αφού το αρχικό εμπόδιο της Πλζεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Η ομάδα από τη Τσεχία την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στους ομίλους της διοργάνωσης και συγκέντρωσε επτά βαθμούς. Μάλιστα, η Βικτόρια Πλζεν βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό. Έχει παίξει ήδη δύο επίσημους αγώνες για το τσεχικό πρωτάθλημα μετρώντας ισάριθμες νίκες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Σα, στο κέντρο της άμυνας ο Σεμέδο μαζί με τον Παπαδόπουλο και στα άκρα οι Ελαμπντελαουί και Τσιμίκας. Οι Γκιλιέρμε και Μπουχαλάκης πρόκειται να παίξουν στον άξονα, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Βαλμπουενά. Στα άκρα της επίθεσης θα αγωνιστούν οι Ποντένσε και Γιώργος Μασούρας και στην αιχμή του «δόρατος» θα βρεθεί ο Γκερέρο. Εκτός 18άδας ενδέχεται να μείνουν οι Καραργύρης, Ανδρούτσος, Κούτρης και ένας εκ των Μπρούνο και Ραντζέλοβιτς.

Η Βικτόρια Πλζεν αναμένεται να κατέβει στο γήπεδο χωρίς πολλές αλλαγές από τον αγώνα κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς. Σε σχηματισμό 4-2-3-1, στο τέρμα θα βρεθεί ο Χρούσκα, οι Πέρνιτς και Μπράμπετς θα επανδρώσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και στα πλάγια μπακ θα παίξουν οι Ρέζνικ ή Χάβελ και Χλούσεκ. Στη μεσαία γραμμή καπαρωμένη έχουν τις θέσεις οι Κάλβαχ και Χροσόφσκι, ενώ μπροστά τους πρόκειται να παραταχθεί ο Τσέρμακ. Στα εξτρέμ αναμένεται να αγωνιστούν οι Καγιάμπα και Κόπιτς και σε θέση κεντρικού επιθετικού ο Κρμέντσικ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments