Ρόντερικ Μιράντα

Ρόντερικ Μιράντα
Ο Ρόντερικ Τζέφερσον Γκονσάλβες Μιράντα γνωστός και ως απλά Ρόντερικ, είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στην αγγλική Γούλβς.

Γεννημένος στο Οντιβέλας, της Πορτογαλίας, και αγωνιζόμενος για ένα χρόνο στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας, το 2000, σε ηλικία 9 ετών, εντάσσεται στις ακαδημίες της Μπενφίκα. Το 2010 o Ρόντερικ Μιράντα, έγινε επαγγελματίας και ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, πραγματοποιώντας 7 συμμετοχές στην Πριμέιρα Λίγα. Στην Μπενφίκα παρέμεινε έως και το 2013.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί, αγωνίστηκε ως δανεικός τη σεζόν 2011-12, στην ελβετική Σερβέτ, ενώ στις αρχές της επόμενης σεζόν, αγωνίστηκε και στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, σε έναν βραχύβιο δανεισμό. Επιστρέφοντας στην Μπενφίκα, εκείνη τη σεζόν, αγωνίστηκε και στην Μπενφίκα Β. Το 2013, πήρε μεταγραφή στη Ρίο Άβε, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο.

  • Στις 13 Ιουνίου του 2017, πήρε μεταγραφή στην αγγλική Γουλβς, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο.
  • Στις 5 Αυγούστου του ίδιου έτους έκανε και το ντεμπούτο του, κόντρα στην Μίντλεσμπρο.
  • Στις 11 Ιουλίου του 2018, εντάχθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
  • Τελικά επέστρεψε στην Γουλβς λίγο αργότερα.

Ρόντερικ Μιράντα σχετικές ειδήσεις:

  • Ρόντερικ Μιράντα: Συνεχίζει την αναζήτηση ομάδας

    Ρόντερικ Μιράντα: Συνεχίζει την αναζήτηση ομάδας

    Ρόντερικ Μιράντα: Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, έχει ενημερωθεί από τη Γουλβς ότι δεν υπολογίζεται, αλλά ακόμη δεν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

    Ρόντερικ Μιράντα: Συνεχίζει την αναζήτηση ομάδας