Αθλητισμός

Ρόντερικ Μιράντα: Συνεχίζει την αναζήτηση ομάδας

Ρόντερικ Μιράντα: Συνεχίζει την αναζήτηση ομάδας
Ρόντερικ Μιράντα: Ο Πορτογάλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, έχει ενημερωθεί από τη Γουλβς ότι δεν υπολογίζεται, αλλά ακόμη δεν έχει βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Ρόντερικ Μιράντα: Ο Πορτογάλος στόπερ φέρεται να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δεινή θέση στη Γουλβς, με την αγγλική ομάδα να είναι αυτή που μοιάζει περισσότερο «στριμωγμένη» όσον αφορά το μέλλον του παίκτη της. Ο Μιράντα δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν και τον φετινό Ιούλιο επέστρεψε στους «Λύκους», καθώς δεν μπόρεσε να εντυπωσιάσει αρκετά στο ελληνικό πρωτάθλημα και να… αναγκάσει τους «ερυθρόλευκους» να τον αποκτήσουν με μεταγραφή. Ωστόσο, ούτε οι Άγγλοι ήθελαν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους. Ο παίκτης προτάθηκε σε ομάδες της πατρίδας του, αλλά κάποιο σοβαρό ενδιαφέρον δεν προέκυψε.

Παράλληλα, ο προπονητής της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, δεν τον χρησιμοποίησε ούτε σε κάποια θεωρητικά εύκολα παιχνίδια στα προκριματικά του Europa League, όπως για παράδειγμα στη ρεβάνς του 4-0 επί της Πιούνικ Ερεβάν. Για την ακρίβεια δεν τον είχε ούτε στον πάγκο, δείγμα το ότι δεν τον υπολογίζει καθόλου. Ήδη βρισκόμαστε στο τελευταίο δεκαήμερο της θερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Μιράντα συνεχίζει να αναζητά μια ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Εκτός πια κι αν μείνει ελεύθερος τις επόμενες μέρες και αποκτήσει κατά συνέπεια μία παράταση στο να βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη τον Σεπτέμβριο.

Γκερέρο: Αρνήθηκε πρόταση ο Ολυμπιακός

Ομάδα του εξωτερικού και, συγκεκριμένα, από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενδιαφέρθηκε για τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, σύμφωνα με τη «Sportday». Η ομάδα που φέρεται να τον είχε στη λίστα της, μάλιστα, φρόντισε να κάνει κρούση στους Πειραιώτες, ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακίνησής τους, χωρίς όμως η υπόθεση τελικά να προχωρήσει.

Το θέμα δεν είχε ιδιαίτερη εξέλιξη κυρίως, επειδή ο Ισπανός επιθετικός είναι βασικός στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς αυτή τη στιγμή και θα ήταν ριψοκίνδυνο αυτή την εποχή να έφευγε. Αν αποχωρούσε, θα σήμαινε ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να ψάξει για αντικαταστάτη, με το σύλλογο που εκδήλωσε ενδιαφέρον, μάλιστα, να έχει αναφέρει, ότι ο Γκερέρο ήταν ιδανικός για την κάλυψη κενού παίκτη που έχασαν λόγω τραυματισμού. Στην ελληνική ομάδα… δε συγκινήθηκαν, όμως, στο τέλος.

Ο Γκερέρο έχει θέση βασικού αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό και είναι αλήθεια πως έχει ξεκινήσει τη σεζόν με θετικές εμφανίσεις. Ένας επιθετικός που χαίρει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του Μαρτίνς και που δύσκολα ο Ολυμπιακός θα τον έδινε ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα χρειαστεί να βγει στην αγορά για την αναζήτηση αντικαταστάτη, λίγες μέρες πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.

Από ‘κει και πέρα, όσον αφορά το θέμα του Ιβανούσετς, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό, η ΠΑΕ διέψευσε ότι ασχολείται με την περίπτωση του παίκτη. Οι Ερυθρόλευκοι, με επίσημη ενημέρωσή τους, ανέφεραν πως δεν ασχολούνται με τον 20χρονο Κροάτη μέσο και πως δεν έχουν καταθέσει την πρόταση των 4.000.000 € που αποκάλυψαν οι Κροάτες. Ο ποδοσφαιριστής πράγματι προτάθηκε και πράγματι άρεσε και αρέσει στον Ολυμπιακό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι κατάλαβαν ότι οι Κροάτες προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν τους Ερυθρόλευκους για να αυξήσουν την τιμή του. Η Λοκομοτίβα θέλει να πουλήσει τον παίκτη στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με την οποία έχει ούτως ή άλλως μεταγραφικά πάρε δώσε, αλλά ήθελε να το κάνει στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments