Πολιτική

Σκάι: Απάντηση στις δηλώσεις Κοτζιά για την “εμπλοκή” του Survivor στην επίσκεψη Ερντογάν

Σκάι: Απάντηση στις δηλώσεις Κοτζιά για την “εμπλοκή” του Survivor στην επίσκεψη Ερντογάν
Απάντηση στον υπουργό Εξωτερικών με αφορμή τα σχόλιά του για την συνέντευξη Ερντογάν στον Σκάι εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Νωρίτερα ο υπουργός Νίκος Κοτζιάς είχε δηλώσει αναφορικά με την επίσκεψη Ερντογάν ότι με "παρέμβαση" του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος είναι σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αλλά και παραγωγός του Survivor, εκπομπή που προβάλλεται από τον Σκάι, Ο Τούρκος Πρόεδρος άλλαξε την προκαθορισμένη συνέντευξή του από το Αθηναϊκό Πρακτορείο στο Σκάι.

Το κανάλι δημοσίευσε απάντηση στην οποία αποκαλεί τα επιχειρήματα του κ. Κοτζιά «σενάρια» τα οποία βγαίνουν από μία «συνομωσιολογική ρητορική».

Αναλυτικά η απάντηση:

«Σενάρια δήθεν προ – συνεννοήσεων για την συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και τον Αλέξη Παπαχελά ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν περιέγραψε ο Έλληνας ΥΠΕΞ. Υιοθετώντας συνωμοσιολογική ρητορική του διαδικτύου ο κ. Κοτζιάς έκανε λόγο για παρέμβαση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί για την αποκλειστική συνέντευξη στον ΣΚΑΙ , παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο Τούρκος Πρόεδρος έχει παραχωρήσει στο δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας «η Καθημερινή» τουλάχιστον άλλες τέσσερις συνεντεύξεις στο παρελθόν». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments