Τεχνολογία

Έξυπνα ηχεία με ρετρό διάθεση

Έξυπνα ηχεία με ρετρό διάθεση
Η Klipsch ανακοίνωσε δύο έξυπνα ηχεία με Google Assistant που έρχονται από το παρελθόν .

Η Klipsch, παρουσίασε στην CES 2018 δύο ηχεία που μοιάζουν να προέρχονται από το παρελθόν, όμως πλέον τα ανανέωσε με μια πολύ σημαντική προσθήκη, την Google Assistant.

Tα μοντέλα “The One” και “The Three” αποτελούν δύο ηχεία κορυφαίας ποιότητας της Klipsch που με μια πρώτη όψη, είναι σαν να έρχονται κατευθείαν από τα μέσα του περασμένου αιώνα. 

Με κατασκευή από ξύλινο καπλαμά και χάλκινες λεπτομέρειες, κανείς δεν πιστεύει πως οι δύο συσκευές είναι στην πραγματικότητα… έξυπνες. Τα ηχεία είναι σε θέση να αντιληφθούν την φωνή του χρήστη και να επικοινωνήσουν μαζί του, επιτελώντας τις λειτουργίες που δίνει εκείνος ως εντολές. 

Η διαφορά των δύο έγκειται κυρίως στο μέγεθος. Το The Three να είναι επιτραπέζιο με ενσωματωμένο μπάσο, ενώ το The One πιο φορητό με επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Η τιμή του πρώτου είναι 499 δολάρια, ενώ για το δεύτερο θα πρέπει κανείς να καταβάλει το ποσό των 349 δολαρίων. Η διάθεση τους έχει ανακοινωθεί, προς το παρόν, μόνο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, με το The Three να γίνεται διαθέσιμο το ερχόμενο Φθινόπωρο και το The One την Άνοιξη του 2019.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments