Χωρίς προβλήματα και με απόλυτη ηρεμία έφτασε στο ΟΑΚΑ η αποστολή του Ολυμπιακού, για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. «Παρών» και ο Παπαπέτρου, αλλά δεν θα αγωνιστεί.
Περίπου στις 17:30 έφτασε στο ΟΑΚΑ η αποστολή του Ολυμπιακού, για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό (19:00).
Η άφιξη του πούλμαν στο κλειστό του Αμαρουσίου έγινε χωρίς παρατράγουδα, εκτός από ελάχιστους που ήταν λίγο παραπέρα και αρκέστηκαν σε κάποια «γαλλικά» για την ομάδα του Πειραιά.
Στο ΟΑΚΑ πήγε και ο Ιώαννης Παπαπέτρου, ο οποίος ωστόσο δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση, καθώς ούτε χθες κατάφερε να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, λόγω του προβλήματος που έχει στο μετατάρσιο.
Θυμίζουμε πως από τον Παναθηναϊκό απουσιάζει ο Αντετοκούνμπο.
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης
Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.