Αθλητισμός

Η εντολή Νταμπίζα που εισακούστηκε από τον Αλαφούζο

Η εντολή Νταμπίζα που εισακούστηκε από τον Αλαφούζο
Η πρώτη απαίτηση του Νίκου Νταμπίζα που υλοποίησε ο Αλαφούζος αμέσως.

Ο Νίκος Νταμπίζας επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και ο ρόλος του θα έχει ευθύνες. Ο "Ντάμπι" θα έχει καθημερινή επαφή με τους ποδοσφαιριστές και το μόνο που δεν θέλει είναι να τους βλέπει ή να τους ακούει… φορτωμένους με τα χρήματα.

Γι’ αυτό και έδωσε… εντολή προς τη διοίκηση να τους βάλει χρήματα και να τηρήσει τις υποσχέσεις της αυτή τη φορά, ώστε να μπορεί να τους αντικρίσει την Πέμπτη που θα τους δει και να μην αντιμετωπίσει την ίδια εχθρότητα που αντιμετώπιζε και ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

"Πληρώστε τους παίκτες για να υπάρξει ηρεμία και να τους μιλήσω", ανέφερε ο Νταμπίζας στον Αλαφούζο πριν λίγες μέρες. Και από τη στιγμή που πήρε διαβεβαιώσεις πως θα μπουν χρήματα, κάλεσε τους ποδοσφαιριστές για να τους αναφέρει ότι θα τους δει την Πέμπτη.

Μάλιστα, πριν λίγη ώρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως έγινε καταβολή του 50% των οφειλομένων Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου και θα φανούν τα χρήματα κανονικά αύριο όπως είχε υποσχεθεί ο Κωνσταντίνου χθες. Κάτι που σημαίνει πως η απαίτηση του Νταμπίζα εισακούστηκε και αύριο θα βρεθεί ενώπιον των παικτών που θα έχουν δει χρήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments