Ελλάδα

Ανοίγουν οι δρόμοι μετά από τις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ανοίγουν οι δρόμοι μετά από τις απεργιακές κινητοποιήσεις
Προβλήματα στις κινητοποιήσεις του επιβατικού κοινού της Αθήνας λόγω των στάσεων εργασίας στα μέσα μεταφοράς.

Λίγο πριν τις 14:00 της Πέμπτης ολοκληρώθηκαν οι πορείες στο κέντρο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της 24ωρης πανεργατικής απεργίας που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα.

Η κίνηση στο κέντρο της πρωτεύουσας ομαλοποιείται σταδιακά.

Περίπου 2.000 άτομα συμμετείχαν στην κινητοποίηση της ΓΣΕΕ, ενώ κοντά στα 5.000 άτομα έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο διαφόρων συλλογικοτήτων, που συγκεντρώθηκαν στην Πατησίων μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή.

Νωρίτερα, το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ είχε περίπου 15.000 άτομα, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται πως τα μέσα μεταφοράς στην Αθήνα θα τροποποιήσουν το πρόγραμμα τους για σήμερα λόγω των στάσεων εργασίας των εργαζομένων.

Ειδικότερα, θα κινηθούν ως εξής:

Λεωφορεία – τρόλεϊ: Θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Τα τελευταία δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 20:00. Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία, αλλά θα κυκλοφορήσουν κάποια λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας.

Μετρό – ΗΣΑΠ – Τραμ: Τα μέσα σταθερής τροχιάς δεν θα λειτουργούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10:00 πμ και από 16:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Δηλαδή θα κινηθούν από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments