Lifestyle

Οι νταντάδες αποκαλύπτουν ένα απόλυτο χάος στο σπίτι Τζολί – Πιτ

Οι νταντάδες αποκαλύπτουν ένα απόλυτο χάος στο σπίτι Τζολί – Πιτ
Οι νταντάδες των Μπραντζελίνα - και είναι αρκετές γιατί είχαν από μία για κάθε παιδί - μίλησαν στα Μέσα για τις συνθήκες ανατροφής τους από το διάσημο ζευγάρι!

Μια εντελώς άλλη εικόνα από αυτή που είχαμε στο μυαλό μας για την οικογένεια των Μπραντζελίνα αποκαλύπτουν οι νταντάδες των 6 παιδιών τους. Σύμφωνα με αναλυτικό δημοσίευμα της Daily Mail, τα παιδιά ζουν στην απόλυτη αναρχία και χωρίς κανέναν έλεγχο από τους γονείς τους. 

Αλκοόλ στα 9 και όπλαΟ μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο 15χρονος, πλέον, Μάντοξ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η πρώην νταντά του, από την ηλικία των 9 ετών έπινε κρασί και οδηγούσε αυτοκίνητο! «Είχε πιει κρασί και οδήγησε το αυτοκίνητο. Μέσα στη νύχτα έτρεχε πάνω κάτω προκειμένου να πάει να χωθεί στο κρεβάτι των γονιών του», αναφέρει η νταντά.

Άλλο γεγονός που αποκαλύπτει η ίδια νταντά είναι πως είχε ακούσει την Τζολί να λέει για τον Μάντοξ όταν εκείνος ήταν μόλις 7 ετών: «Του έχω ήδη αγοράσει τα μαχαίρια του». Πράγματι ο Μάντοξ από μικρός έπαιζε με όπλα και μαχαίρια και έχει δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του: «Οταν ήμουν 11 ετών η μητέρα μου, μου αγόρασε τα πρώτα μου μαχαίρια. Είχα και πολλά όπλα». 

Κάθε παιδί είχε την δική του νταντά. Τα βράδια το ζευγάρι κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά του και τα παιδιά έβλεπαν κινούμενα σχέδια με τις νταντάδες. 

Δεν πήγαν ποτέ σχολείοΜε απόφαση της Τζολί, κανένα από τα παιδιά του ζεύγους δεν έχει πάει σχολείο, ιδιωτικό ή δημόσιο. Αντίθετα, έχουν προσληφθεί καθηγητές για να τους κάνουν μαθήματα. Κάποια στιγμή πριν από χρόνια, είχε αποφασίσει να γράψει τον μεγάλο της γιο, τον Μάντοξ, στο Γαλλικό σχολείο στο Λος Άντζελες επειδή θεωρεί ότι έχει πολύ υψηλό IQ, αλλά γρήγορα τον… γύρισε σπίτι. Ωστόσο, τελευταία σκεφτόταν να στείλει όλα τα παιδιά της σχολείο για να κοινωνικοποιηθούν. 

“Είχαν χάσει τον έλεγχο των παιδιών τους. Τα παιδιά μεταξύ τους τσακώνονταν και έπαιζαν ξύλο. Από το πρωί μέχρι το βράδυ επικρατούσε το απόλυτο χάος στο σπίτι”, είπε μία πρώην νταντά που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της. 

Ο Πιτ προσπαθούσε να τα πειθαρχήσει και πολλές φορές φώναζε, ενώ η Αντζελίνα, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, δεν έκανε τίποτα για την ανατροφή τους. Μάλιστα είχε αναθέσει την ανατροφή τους στον αγαπημένο της αδελφό Τζέιμς τον οποίο πλήρωνε με το 10% των εισπράξεών της (!).

Η σεξουαλική ταυτότητα της ΣιλόχΕπίσης, οι νταντάδες αναφέρουν ότι έκαναν πράγματα που δεν ήταν της ηλικίας τους, ενώ αυτό που ειδικά οι γκουβερνάντες δεν μπορούσαν να καταλάβουν ήταν ότι επιτρεπόταν στη Σιλόχ να ντύνεται σαν αγόρι, ενώ ζητούσε να την φωνάζουν Τζον. Οπως αναφέρουν «οι γονείς άφησαν το παιδί να χάσει την σεξουαλική του ταυτότητα, δεν φέρθηκε ποτέ σαν μικρό κοριτσάκι». 

Παγωτό στην Ιορδανία!Όταν το 2008 η Τζολί γύριζε την ταινία “Wanted”, δυο από τις νταντάδες παραιτήθηκαν γιατί δεν άντεξαν άλλο να δουλεύουν επί μήνες συνεχώς και χωρίς ρεπό. “Ο Μπραντ μπορεί να εμφανιζόταν ξαφνικά και να αποφάσιζε να φάει πίτσα με τα παιδιά ή τα έβγαζε βόλτα όλη την ημέρα καταργώντας τη ρουτίνα τους. Μια φορά πήραν τα δίδυμα (Κνοξ και Βιβιέν) μέσα στη νύχτα στην Ιορδανία για να φάνε παγωτό”, λέει η νταντά. 

Όσοι γνωρίζουν την οικογένεια λένε πως τα παιδιά δεν είχαν καμία σταθερότητα. Ζούσαν σε διαφορετικά πολυτελή σπίτια στο Λος Άντζελες, στη Νέα Ορλεάνη, στο Λονδίνο και σε πολυτελή ξενοδοχεία. Όταν το ζευγάρι ήθελε να μείνει μόνο του, έμενε σε πολυτελείς σουίτες και τα παιδιά έμεναν με τις νταντάδες για μέρες ολόκληρες. “Για ατέλειωτες μέρες μέναμε με τα παιδιά τους χωρίς ρεπό. Ηταν μια πραγματική τρέλα”, είπε μια από τις πολλές νταντάδες που αποφάσισαν να λύσουν τη σιωπή τους. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments