Αθλητισμός

Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟ – Τρελάθηκε ο Μπεργκ με το …μάντρωμα του Στραματσόνι και δείτε τι έκανε!

Απίστευτα πράγματα στον ΠΑΟ – Τρελάθηκε ο Μπεργκ με το …μάντρωμα του Στραματσόνι και δείτε τι έκανε!
Τι κρύβεται πίσω από την πολυσυζητημένη απόφαση του Ιταλού κόουτς; Πότε έδωσε πρώτη φορά την εντολή για διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο και πώς ο Σουηδός αστέρας το απέτρεψε;

​Πρώτο θέμα συζήτησης στον Παναθηναϊκό είναι η απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι να κλείσει τους παίκτες στο ξενοδοχείο για μία εβδομάδα ως μία μορφή τιμωρίας για τα τελευταία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα “ξυπνήσει” τους ποδοσφαιριστές του και θα τους αναγκάσει να αλλάξουν εικόνα στο γήπεδο, μιας και θεωρεί ότι δεν αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Το φοβερό, μάλιστα, στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο τεχνικός του Τριφυλλιού είχε εισηγηθεί ξανά το …μάντρωμα των ποδοσφαιριστών του!

Το είχε ζητήσει από τη διοίκηση και μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό, ωστόσο τότε η πρότασή του δεν εφαρμόστηκε, ενώ δεν άρεσε και στο αφεντικό του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέα Στραματσόνι ήθελε να στείλει την ομάδα σε ξενοδοχείο ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, ωστόσο η αναβολή του ματς τον ανάγκασε να μην πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Μάλιστα, είχε προλάβει να το ανακοινώσει στους παίκτες του στα αποδυτήρια, προκαλώντας, όπως ήταν λογικό, μαζική αντίδραση.

Οι ποδοσφαιριστές δε συμφώνησαν με το συγκεκριμένο μέτρο και πρώτος απ΄ όλους αντέδρασε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός πήρε την πρωτοβουλία να συναντηθεί με τον προπονητή και να του ζητήσει να μην προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, μιας και θα προκαλούσε ακόμα περισσότερα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας.

Έτσι, ο Αντρέα Στραματσόνι πείστηκε από τα λόγια του μεγάλου αστεριού της ομάδας, που όταν άκουσε την πρόθεση του προπονητή η αλήθεια είναι ότι …τρελάθηκε.

Βλέπετε, ο Σουηδός είναι φτασμένος ποδοσφαιριστής, με οικογένεια και παιδιά και δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον ίδιο να είναι …μαντρωμένος επί μία εβδομάδα σε ένα ξενοδοχείο επειδή δεν πάει καλά η ομάδα.

Πάντως, μετά τη νέα γκέλα από τον Πανιώνιο, ο Μάρκους Μπεργκ δεν μπορούσε, πια, να αντιδράσει ξανά. Η απόφαση για …μάντρωμα ήταν αυτή τη φορά οριστική, καθώς ο Αντρέα Στραματσόνι είχε σύμμαχο πλέον και τη διοίκηση.

Εξάλλου, αυτό είναι το τελευταίο χαρτί του Ιταλού για να γυρίσει την κατάσταση. Διαφορετικά θεωρείται απίθανο να παραμείνει στον “πράσινο” πάγκο…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments