Lifestyle

“Δεν θα είναι ποτέ εντάξει η κόρη μου να μεγαλώνει χωρίς τον πατέρα της”

“Δεν θα είναι ποτέ εντάξει η κόρη μου να μεγαλώνει χωρίς τον πατέρα της”
Η Μισέλ Γουΐλιαμς με αφορμή την νέα της ταινία, μίλησε για την ζωή χωρίς τον Χιθ Λέτζερ.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω», ανέφερε η 36χρονη ηθοποιός στο Porter Magazine σχετικά με τον τρόπο που συνδέθηκε με την συναισθηματική πλοκή στην νέα της ταινία “Manchester by the Sea” όπου ο χαρακτήρας που υποδύεται η Μισέλ Γουΐλιαμς, αντιμετωπίζει το πένθος. Η ίδια υποδύεται μία μητέρα, που προσπαθεί να αποδεχτεί αυτό που έχει συμβεί στην οικογένειά της και να ξεκινήσει μία νέα ζωή.

«Είναι σαν το πιο σκοτεινό μέρος της καρδιάς σου, να πάθει κάτι το παιδί σου. Κάνει μία γενναία επιλογή, κάθε στιγμή, κάθε ώρα, κάθε μέρα. Γιατί είναι επιλογή. Εγώ θα έφευγα. Θα ήταν τόσο πιο εύκολο από το να ζεις με την απώλεια», συμπλήρωσε.

Η Γουΐλιαμς έχει βιώσει και η ίδια την απώλεια, αφού έχει μεγαλώσει μόνη της την 11χρονη- πλέον- κόρη της Ματίλντα, μετά τον θάνατο του συντρόφου της, Χιθ Λέτζερ, τον Ιανουάριο του 2008, σε ηλικία μόλις 28 ετών.

«Με απόλυτη ειλικρίνεια, σχεδόν για όλα τα άλλα, θεωρώ ότι δεν πρέπει να “πολεμάς” τις συνθήκες γύρω σου, να αποδέχεσαι πού είσαι και πού ήσουν. Σχεδόν σε όλα εκτός από ένα. Θα μπορούσα εντελώς να ακολουθήσω αυτόν τον τρόπο σκέψης (σε όλα) εκτός από την Ματίλντα να μην έχει τον μπαμπά της. Ξέρετε αυτό είναι κάτι που δεν… εννοώ, δεν θα είναι ποτέ σωστό», είπε στο περιοδικό.

Κάθε μονογονεϊκή οικογένεια έχει τις προκλήσεις της, αλλά η Γουΐλιαμς αναφέρει ότι επικεντρώνεται στο να δώσει στην κόρη της μία υπέροχη και ήρεμη ζωή.

«Την έβλεπα (την Matilda) να κάθεται στον ήλιο, με το μαγιό της, να ανεβαίνει στο ποδήλατό της και να χαμογελάει και να χαιρετάει καθώς φεύγει να συναντήσει τους φίλους της. Πήγαινα μέσα στο σπίτι και έκλαιγα γι’ αυτή την απίστευτα απλή στιγμή, την κοινή καθημερινή ευτυχία. Αλήθεια ένιωσα εκείνη τη στιγμή, ότι “ουάου τα καταφέραμε”. Όχι μόνο είμαστε καλά, αλλά είναι και χαρούμενη. Η ζωή μάς έχει φέρει σε ένα σημείο που όχι απλά επιβιώνουμε, αλλά τα πηγαίνουμε περίφημα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments