Καμμένος: Οι δανειστές τράβηξαν το χαλί από Σαμαρά | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Νοεμβρίου 2016, 09:21 30 Νοεμβρίου 2016, 9:21

«Αυτό που γίνεται με τους δανειστές σήμερα είναι ατυχείς παραλληλισμοί με την περίοδο Σαμαρά και να το πούμε ότι οι εταίροι τράβηξαν το χαλί στον Σαμαρά, όχι ότι τα έκαναν καλά μαζί με τον κ. Βενιζέλο, αλλά του τράβηξαν το χαλί», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος.

Ειδικότερα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο ίδιος τόνισε πως δεν εκτιμά ότι οι εκλογές θα μπορούσαν να λύσουν τα προβλήματα, «δεν υπάρχουν στην κυβέρνηση σκέψεις για εκλογές» είπε, ενώ αναφερόμενος στο ΔΝΤ είπε πως δεν θα μπορέσει να μπει στο πρόγραμμα, άρα να δώσει χρήματα.

Το ΔΝΤ, είπε, θα μπορούσε να συμβάλει ως τεχνικοί σύμβουλοι, να πιστοποιούν την πρόοδο υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων για να βοηθάνε πολιτικά τους εταίρους μας στην Ευρώπη να κλείσουμε την συμφωνία με αναδιάρθρωση του χρέους. Ο βουλευτής των Aνεξάρτητων Ελλήνων ζήτησε διακομματική συνεννόηση έτσι ώστε και οι 300 της Bουλής με μια φωνή να λένε «το χρέος είναι μη βιώσιμο» για να βρεθεί λύση. Επίσης, έκρινε θετικό το γεγονός της επίσκεψης του κ. Τσίπρα στην Κούβα, «ήταν μια θετική κίνηση του πρωθυπουργού», σημείωσε, «και όχι αρνητική για έναν κεντροαριστερό σαν τον κ. Τσίπρα».

TAGS: