Αθλητισμός

Σοκαρισμένοι Γουακάσο-Λεντέσμα με το «ντου» – Δε μάσησε ο Ουζουνίδης – Τρελά μπινελίκια Ιμπάρμπο!

Σοκαρισμένοι Γουακάσο-Λεντέσμα με το «ντου» – Δε μάσησε ο Ουζουνίδης – Τρελά μπινελίκια Ιμπάρμπο!
ΝΕΟ ρεπορτάζ του Σκύλου για την εισβολή στο Κορωπί - Όλα όσα έγιναν ανάμεσα στους τρελαμένους οπαδούς και τους ποδοσφαιριστές που δε γράφτηκαν – Καυτά παρασκήνια!

Επεισοδιακά ξεκίνησε η θητεία του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό, καθώς μόλις λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την πρόσληψή του, είχαμε την …επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί.

Περίπου 60 άτομα βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και έβαλαν άγρια γκάζια στους παίκτες για τις τελευταίες εμφανίσεις τους και τους ενημέρωσαν πως αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία.

Όπως ήταν λογικό, το “ντου” σόκαρε τους παίκτες του Τριφυλλιού και κυρίως τους ξένους, οι οποίοι ωστόσο μάλλον είχαν ενημερωθεί για αντίστοιχα περιστατικά στο παρελθόν. Η παρουσία των οπαδών στην προπόνηση τους αναστάτωσε, αλλά δεν τους ξάφνιασε, καθώς όλοι το περίμεναν.

Η επίσκεψη κράτησε περίπου 15 λεπτά και σύμφωνα με τις πληροφορίες του SportDog, αυτός που έδειχνε μετά αρκετά τρομαγμένος ήταν ο Γουακάσο, που άκουσε πολλά, ο Λεντέσμα παρότι έχει συνηθίσει σε τέτοια περιστατικά λόγω Λάτσιο, αλλά και ο Εμποκού.

Όσον αφορά τον Ιμπάρμπο, ο Κολομβιανός …τρελάθηκε με τη φραστική (και όχι μόνο) επίθεση εναντίον του και έφυγε βρίζοντας από την προπόνηση, μόλις αποχώρησαν και οι οπαδοί!

Το “ντου” πάντως, αξίζει να τονίσουμε, δεν επηρέασε καθόλου τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος όχι μόνο έκανε κανονικά την προπόνηση, αλλά προσπάθησε μέσω της ομιλίας του να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Έλληνας κόουτς είχε συνεχείς παρεμβάσεις και κουβέντα, ενώ έδειχνε πολύ ενεργός, σοβαρός και διαδραστικός.

Το ίδιο συνέβη και με τον Κόλα, ενώ σημαντικό είναι ότι παρότι το πρόγραμμα είχε μόνο τακτική με λίγους παίκτες, η ένταση ήταν μεγαλύτερη από ό,τι συνέβαινε συνηθώς με τον Στραματσόνι…

πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments