Δεν γίνονται αυτά: Κλείνει το Καυτανζόγλειο η διοίκηση του Ηρακλή, οργισμένη ανακοίνωση οργανωμένων! | Pagenews.gr
Pagenews Team 3 Δεκεμβρίου 2016, 19:17

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να μας εκπλήσσει και ο δύσμοιρος Ηρακλής -και οι οπαδοί του- συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται… αλλά όχι: Ακόμη ΔΕΝ τα έχουν δει όλα!

Γιατί αυτό που σκοπεύει να κάνει η «κυανόλευκη» ΠΑΕ στο ματς της Δευτέρας (5/12) με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι, πραγματικά, από τα άγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, λοιπόν, η διοίκηση έχει αποφασίσει να βάλει λουκέτο στις θύρες του «Καυτανζογλείου», αποκλείοντας τον κόσμο από το γήπεδο για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες!

Ο λόγος; Τα χαμηλά κιγκλιδώματα και τα οικονομικά πρόστιμα που δέχεται ο σύλλογος στα εντός έδρας παιχνίδια, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να τονίζουν πως στόχος τους είναι να προβούν σε βελτιωτικές κινήσεις στο γήπεδο -το οποίο ανήκει στη ΓΓΑ. Σημειώνουν, δε, πως είναι σε διαρκή επικοινωνία με την τελευταία, για να εγκριθούν τα πρόσθετα μέτρα.

Υπάρχει, μάλιστα και σχετικό έγγραφο του αιτήματος στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, στην Ασφάλεια και στο υπουργείο Αθλητισμού και στη Γ.Γ.Α., που φέρει την υπογραφή του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Το απίστευτο είναι ότι η διοίκηση του Καυτανζογλείου όχι μόνο δεν συναινεί σε αυτό, αλλά φέρεται έτοιμη να καταγγείλει τη σύμβαση με την ΠΑΕ Ηρακλής, ο οποίος απειλείται με έξωση!

Η απόφαση των Καγιούλη-Παπαθανασάκη έχει προκαλέσει, όπως είναι λογικό, την οργή των οπαδών του Ηρακλή, με την Αυτόνομη Θύρα 10 να βγάζει την εξής ανακοίνωση, μέρος της οποίας αναφέρει: «Είμαστε καταδικασμένοι, τελικά, σε αυτή την ομάδα να τα ζήσουμε ΟΛΑ. Να ζήσουμε την παράνοια, τον φασισμό και τις σπασμωδικές κινήσεις μιας διοίκησης που προφανώς εξυπηρετεί συμφέροντα άλλων.

Το γήπεδο, γελοία δίποδα, δεν κατόρθωσε να μας το κόψει κανείς, ούτε οι δικογραφίες, ούτε τα παρών στα τμήματα, ούτε οι κυβερνήσεις και νομίζετε ότι θα μας το κόψετε εσείς;

Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο και πατώντας πάνω στην αδράνεια της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ μας προκαλείτε κάθε μέρα και περισσότερο.

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ, αυτοί οι γελοίοι που καπηλεύονται το όνομα και την ιστορία της ομάδας μας δεν σέβονται τίποτε. Από εσένα και μόνο εσένα εξαρτάται αν θα τους επιτρέψεις να συνεχίσουν να μας διασύρουν…».

πηγή:sport-fm.gr