Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Θέλουν να φύγουν Ιμπάρμπο και Σάμπα!

Παναθηναϊκός: Θέλουν να φύγουν Ιμπάρμπο και Σάμπα!
Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ να ψάξει για ομάδα, ενώ και ο Κρίστοφερ Σάμπα θέλει να αποχωρήσει τον Γενάρη από τον Παναθηναϊκό.

​Το δημοσίευμα από την Ιταλία για το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο ίσως προαναγγέλλει την αποχώρηση του Κολομβιανού άσου από τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Ιμπάρμπο ψάχνει το νέο σταθμό της καριέρας του και έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς το κλίμα στον Παναθηναϊκό είναι βαρύ για τον ίδιο. 

Εξάλλου και στην επίσκεψη των οπαδών στο Κορωπί, την ημέρα που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την τεχνική ηγεσία, αλλά και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο ο Κολομβιανός να άκουσε από τον κόσμο του τριφυλλιού.

Αν μάλιστα ισχύει το ενδιαφέρον της Γαλατά, στον Παναθηναϊκό θα είναι θετικοί να «σπάσουν» τον δανεισμό του Ιμπάρμπο, γλιτώνοντας έτσι ένα αρκετά μεγάλο ποσό.

Παράλληλα και ο Κρίστοφερ Σάμπα φέρεται να έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τους «πράσινους». Ο υψηλόσωμος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, λόγω και των τραυματισμών του, οπότε και στο τριφύλλι δεν θα πουν «όχι».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments