Αθλητισμός

Επιστρέφει ο Μαϊστόροβιτς, προχωρούν τα μεταγραφικά

Επιστρέφει ο Μαϊστόροβιτς, προχωρούν τα μεταγραφικά
Ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς θα βρίσκεται και πάλι από το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα, βάζοντας σε εφαρμογή τον προγραμματισμό της ΑΕΚ.

​Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είχε ταξιδέψει στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας μαζί με τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο στην Αργεντινή, με στόχο να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα και να κάνουν επαφές. Ο αρχισκάουτερ της ΑΕΚ θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες το… σαφάρι του (ίσως και εκτός Αργεντινής), όμως ο Μαϊστόροβιτς θα επιστρέψει στην Ελλάδα, βάζοντας σε φάση υλοποίησης τον προγραμματισμό της ομάδας.

Υπάρχουν ήδη υποθέσεις που έχουν προχωρήσει πολύ, όπως ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς (και όχι μόνο), κι άλλες για τις οποίες έχει γίνει προεργασία, όμως έχουν μείνει στο στάδιο της τελικής απόφασης για να προχωρήσουν περισσότερο (Ισαάκ Θελίν). Και με την επιστροφή του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ στην Ελλάδα αναμένεται οι εξελίξεις να τρέξουν, από τη στιγμή που στόχος της ομάδας είναι να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις προσθήκες στο ρόστερ της.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments