Αθλητισμός

Μπάρκας: «Από το 2016 κρατάω τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ»

Μπάρκας: «Από το 2016 κρατάω τη μεταγραφή μου στην ΑΕΚ»
Ο Βασίλης Μπάρκας ξεχώρισε τα... highlights του 2016 και αποκάλυψε τις ευχές του για το 2017.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε τόσο στον ίδιο και τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, όσο και στους στόχους της Ένωσης για το 2017.

«Σίγουρα όταν έρχεσαι στην ΑΕΚ σε μια τόσο μικρή ηλικία, κάνεις ένα βήμα μπροστά. Ειδικά όταν ξεκινάς και να παίζεις. Πιστεύω ότι το 2016 ήταν μια καλή χρονιά για μένα και ελπίζω το 2017 να είναι ακόμα καλύτερο τόσο για τον εαυτό μου όσο και για την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Μπάρκας.

«Η πιο ευχάριστη στιγμή που κρατάω από το 2016 είναι σίγουρα η μετεγγραφή μου στην ΑΕΚ. Θέλω να αφήσω πίσω τον ημιτελικό του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, όταν ως ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου χάσαμε στο τέλος», πρόσθεσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Για το τι θα πρέπει να περιμένουν οι οπαδοί της ΑΕΚ για την επόμενη χρονιά, ο Μπάρκας υπογράμμισε :«Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει καλύτερη η κατάσταση στην ομάδα. Το πιστεύω και γι’ αυτό δουλεύουμε καθημερινά. Αφού πάμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να ξεκουραστούμε, πρέπει να γυρίσουμε και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να βελτιωθεί η κατάσταση. Ο κόσμος σίγουρα περιμένει νίκες. Να ανέβουμε βαθμολογικά και φυσικά να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι στους φιλάθλους μας να έχουν υγεία και θα ήθελα να ζητήσω τη στήριξή τους. Να μας στηρίξουν ώστε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments