Πλατέλλας: «Χάλασε το κλίμα και η λειτουργία της ΑΕΚ όταν έφυγε ο Δέλλας» | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Δεκεμβρίου 2016, 15:26 28 Δεκεμβρίου 2016, 15:26

​Ο Βαγγέλης Πλατέλλας φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο και αναφέρθηκε στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά και σε αυτό που έκλεισε πρόσφατα.

«Έχω κάνει καλή επιλογή», σχολίασε, μιλώντας στον Αλέξη Σπυρόπουλο, για τους «μπλε», ενώ για την Ένωση σχολίασε ότι κρατάει τις καλές αναμνήσεις, τονίζοντας ότι είναι ό,τι χειρότερο για κάθε ποδοσφαιριστή να μην παίζει και ότι έπρεπε να φύγει από τους «κιτρινόμαυρους».

Παράλληλα, στάθηκε στο έργο του Τραϊανού Δέλλα στην ΑΕΚ. «Έμαθα πολλά πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο από τον Τραϊανό Δέλλα, έμαθα και να είμαι άνθρωπος από τη μου συνεργασία μαζί του. Από την τρίτη Εθνική μέχρι και την πρώτη λειτουργούσαν όλα καλά με τον Τραϊανό, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Τραϊανό όλα αλλάξανε. Χάθηκε η άψογη λειτουργία της ομάδας και το εξαιρετικό κλίμα και δεν υπήρχε ηρεμία στην ομάδα», επεσήμανε ο 28χρονος εξτρέμ.

Αναλυτικά μίλησε για: 

-την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και την απόφαση να συνεχίσει στον Ατρόμητο: «Κάθε παίκτης πρέπει να παίζει, πρέπει να σέβεσαι το όνομά του ως παίκτης. Όταν δεν σε υπολογίζει η ομάδα καλό είναι να φεύγεις. Από την πλευρά μου πρέπει να δείξω τι μπορώ να κάνω ως παίκτης και εφόσον δεν μπορούσε να μου το δώσει αυτό η ΑΕΚ έπρεπε να δω τι θα κάνω. Έχω κάνει μια καλή επιλογή πηγαίνοντας στον Ατρόμητο, μίλησα με τους δικούς μου ανθρώπους και συμφωνήσαμε ότι πρέπει να κάνω αυτήν την κίνηση. Είναι υγιής ομάδα, με καλές εγκαταστάσεις. Σε αυτές τις εγκαταστάσεις θα δουλέψω, διότι αν δεν δουλέψεις δεν γίνεται να προχωρήσεις». 

-το αν υπήρξε ενδιαφέρον από την Σκεντέρμπεου: «Υπήρξε ενδιαφέρον από την αλβανική ομάδα, αλλά δεν έγινε κάτι. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα με τον Ατρόμητο, έδειξαν ότι με θέλουν και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο». 

-τον προπονητή που ξεχωρίζει από τη θητεία του στην ΑΕΚ: «Έμαθα πολλά πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο από τον Τραϊανό Δέλλα, έμαθα και να είμαι άνθρωπος από τη μου συνεργασία μαζί του. Από την τρίτη Εθνική μέχρι και την πρώτη λειτουργούσαν όλα καλά με τον Τραϊανό, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Τραϊανό όλα αλλάξανε. Χάθηκε η άψογη λειτουργία της ομάδας και το εξαιρετικό κλίμα. Πράγματι, δεν υπήρχε ηρεμία στην ομάδα από εκεί και μετά. Ατομικά όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα, καλό είναι να φεύγεις. Σίγουρα σέβομαι την ΑΕΚ και έχω περάσει πολλά μαζί της και έχω καλές αναμνήσεις και αυτές κρατάω. Ωστόσο, όταν δεν παίζει ένας ποδοσφαιριστής είναι ό,τι χειρότερο για κάθε παίκτη». 

-τη στιγμή που κρατάει από την ΑΕΚ: «Δεν κρατάω μια στιγμή. Σίγουρα ξεχωρίζω τη διαδικασία αυτών των δύο ετών μέσω της οποίας ανεβήκαμε στη Super League και επέστρεψε η ομάδα εκεί που ανήκει».

Πηγή: sport-fm.gr