Τεχνολογία

«Bixby»: Η νέα ψηφιακή βοηθός του Samsung Galaxy S8

«Bixby»: Η νέα ψηφιακή βοηθός του Samsung Galaxy S8
Εμφανώς πιο εξελιγμένη από την «S Voice».

​Σύμφωνα με πηγές, η Samsung θα ενσωματώσει την νέα ψηφιακή βοηθό Bixby (η ψηφιακή βοηθός της εταιρείας Viv Lab που εξαγόρασε η Samsung) σε όλες τις native εφαρμογές του Samsung Galaxy S8. Σε αντίθεση με την βοηθό S Voice, η Bixby θα είναι πιο εξελιγμένη και θα λειτουργεί μέσα σε όλο το εύρος του συστήματος.

Για παράδειγμα, ενώ βρίσκεσαι στην εφαρμογή Gallery, θα μπορείς να ρωτήσεις την Bixby να σου βρει κάποιες φωτογραφίες και βίντεο που τηρούν συγκεκριμένα κριτήρια. Η Bixby λογικά θα αντικαταστήσει εντελώς την ψηφιακή βοηθό S Voice.

Η Samsung μόλις πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy S8 θα έχει μια νέα ψηφιακή βοηθό, και επιπλέον έδωσε στην δημοσιότητα μερικές λεπτομέρειες για το τι θα μπορεί να κάνει. Η Bixby θα μπορεί να προσφέρει απαντήσεις και δράσεις βασισμένες στο πλαίσιο μιας συζήτησης, όπως η Google Assistant και η Siri της Apple.

Επιπλέον, η Samsung θα ανανεώσει τις native εφαρμογές με ένα νέο UI, ώστε να έχουν όλες την ίδια εμφάνιση. Μια ακόμη σημαντική αλλαγή στο software του Samsung Galaxy S8 είναι στην status bar, η οποία θα είναι πάντα ορατή, ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις 2 φορές swipe για να αποκτήσεις πρόσβαση στα notifications και quick settings toggles.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Απρίλιο του 2017, με καθυστέρηση 2 μηνών σε σχέση με τις προηγούμενες κυκλοφορίες. Αν έστω μερικές από τις φήμες που έχουν ακουστεί για την νέα ναυαρχίδα της Samsung επαληθευτούν, τότε θα μιλάμε για μια πολύ δυνατή συσκευή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments