Αθλητισμός

Αϊντάρεβιτς: «Θέλω Κύπελλο και Ευρώπη με ΑΕΚ»

Αϊντάρεβιτς: «Θέλω Κύπελλο και Ευρώπη με ΑΕΚ»
Τους στόχους του με την ΑΕΚ έθεσε ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς που μίλησε για Κύπελλο και έξοδο στην Ευρώπη με την Ένωση.

Ο 27χρονος μέσος των «κιτρινόμαυρων» έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Goal Χωρίς Σύνορα» στου ΣΚΑΪ και εκτός των στόχων του, μίλησε για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, την προσαρμογή του στην Ελλάδα, τον Χιμένεθ, αλλά και για τα… Ελληνικά που ξέρει!

Αναλυτικά όσα είπε ο Αϊντάρεβιτς για:

-την αποχώρησή του από την Έρεμπο και την μεταγραφή του στην ΑΕΚ: «Έχω μία πολύ καλή σχέση με τον προηγούμενο προπονητή μου. Ήμουν δύο φορές στην ομάδα του και του χρωστάω πάρα πολλά γιατί μπόρεσε και μου έβγαλε πολλά στοιχεία. Εκμεταλλεύτηκα τη διακοπή που είχε το σουηδικό πρωτάθλημα και ήρθα εδώ ένα μήνα νωρίτερα από την περίοδο των μεταγραφών, επειδή ήθελα να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Αυτό που θέλω να ξέρετε είναι πως ακόμα δεν τα έχω δώσει όλα. Έχω πολλά πράγματα να δώσω στο μέλλον».

-την εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο διάστημα της παρουσίας του: «Είχαμε κάποια άτυχή αποτελέσματα στην αρχή, τα οποία δεν αρμόζουν σε αυτή την ομάδα. Του τελευταίους μήνες τα πράγματα πάνε καλύτερα. Όπως έλεγα και μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν αντέχουμε άλλο να χάνουμε βαθμούς».

-το κλίμα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια: «Είναι αλήθεια αυτό που είδατε. Είμαστε πολλά παιδιά με διαφορετικούς χαρακτήρες, όμως υπάρχει πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια και όλοι θέλουμε το καλό της ομάδας».

-τη συνεργασία του με τον Μανόλο Χιμένεθ: «Μας δίνει ελευθερία. Πριν από κάθε παιχνίδι στις προπονήσεις μας ζητάει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουμε στο τέλος στη νίκη».

-τους στόχους του με την ΑΕΚ: «Θέλω να κερδίζω, να πάρω το Κύπελλο, να κερδίσω τρόπαια και να βγούμε στην Ευρώπη. Παλιά με ενδιέφερε μόνο το ποδόσφαιρο. Τώρα εκείνο που θέλω να με θυμούνται για καιρό».

-το αν έχει μάθει κάποιες ελληνικές λέξεις στο διάστημα της παρουσίας του στην χώρα μας: «Ναι, ξέρω κάποιες ελληνικές λέξεις και κάποιες άσχημες (γέλια). Βλέπεις ξέρω κάποιες: “καλημέρα”, “1, 2, 3” “Μπράβο” και θα αρχίσω να διαβάζω πιο εντατικά Ελληνικά, αν και με δυσκολεύει το αλφάβητο».

πηγή:  sdna.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments