Αθλητισμός

Πρόγραμμα 24ης αγωνιστικής Super League: Ξανά στο… πόδι η Πλατεία, δοκιμασία στο Καυτανζόγλειο για Παναθηναϊκό

Πρόγραμμα 24ης αγωνιστικής Super League: Ξανά στο… πόδι η Πλατεία, δοκιμασία στο Καυτανζόγλειο για Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή που «καίγεται» παλεύοντας για την παραμονή. Ξεσηκωμός και πάλι στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο να υποδέχεται τη Λάρισα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

​Έξοδο στο Καυτανζόγλειο περιλαμβάνει για τον Παναθηναϊκό το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής με τους «πράσινους» να πηγαίνουν με φόρα έπειτα από την πεντάρα επί της Βέροιας. Ο Ηρακλής, από την άλλη, παλεύει κάθε ματς για τη σωτηρία του, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα σκληροτράχηλο σύνολο.

Ο τιμωρημένος Μολέδο έμεινε εκτός για τον Παναθηναϊκό, όπως και ο Ευαγγέλου που ταλαιπωρείται από ίωση. Έτσι ο Κουρμπέλης αναμένεται να ξεκινήσει ως στόπερ πλάι στον Κουτρουμπή. Στο στρατόπεδο του «Γηραιού» η μοναδική απουσία ακούσει στο όνομα του Ζιαμπάρη.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θέλει να προσθέσει ακόμα μία νίκη στην εκπληκτική φετινή του πορεία με τον κόσμο της ομάδας πάντα στο πλευρό του. Απέναντί του η Λάρισα, η οποία με τον βαθμό που μάζεψε κόντρα στον ΠΑΣ διατήρησε την απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Τέσσερις απουσίες για τους γηπεδούχους καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν υπολογίζει τους Γκιοατά, Φούντα, Ταπόκο και Ενγκόγκ. Πολλές οι απουσίες για την ΑΕΛ καθώς οι Φάρκας και Φατιόν είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ διαθέσιμοι δεν είναι και οι τραυματίες Ρέντζας, Αβραάμ, Κουτσιανικούλης, Ντοντό και Τικίτο.

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής ανοίγει στα Γιάννενα όπου ο γηπεδούχος ΠΑΣ υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες. Ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στους Μαμπουλού, Σκόνδρα και Καρανίκα, ενώ μοναδική απουσία για τον Μάκη Χάβο στον Παναιτωλικό είναι αυτή του Μαρκόφσκι.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός (15:00 – NS3)

Πανιώνιος – Λάρισα (17:15 – NS1)

Ηρακλής – Παναθηναϊκός (19:30 – NS2)

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments