Ανακοίνωση της αστυνομίας για τον 30χρονο ύποπτο αστυνομικό στην Καστοριά | Pagenews.gr
Pagenews Team 11 Μαρτίου 2017, 08:25 11 Μαρτίου 2017, 8:25

Σάλος έχει προκληθεί με τη σύλληψη 30χρονου αστυνομικού ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί χθες βράδυ στην Καστοριά.

Οι Αρχές, μετά από ανάκριση, συνέλαβαν τον 30χρονο αστυνομικό ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- συμμετείχε και στις έρευνες για… τον εντοπισμό του δολοφόνου! Ο ύποπτος είναι 30 ετών, ειδικός φρουρός και υπηρετούσε στην Καστοριά τα τελευταία χρόνια.

Επίσημη ανακοίνωση έβγαλε η αστυνομία: «Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια».

Η κάμερα τον πρόδωσε

Μια κάμερα που βρισκόταν κοντά στον δρόμο από τον οποίο επιβιβάστηκε ο αστυνομικός στο ταξί του άτυχου οδηγού ταξί πρόδωσε τον δολοφόνο. Σε μια κάμερα, όπου υπάρχει στην πιάτσα των ταξί που ήταν σταθμευμένο το όχημα αποτυπώνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο ταξί.

Έπειτα από ανάλυση των ανδρών της αστυνομίας, που εμφάνιζαν το πρόσωπό του, κατέληξαν στον 30χρονο ειδικό φρουρό και προχώρησαν στη σύλληψή του.

TAGS: