Μedia

Survivor: Τελικά υπήρχε πακέτο τσιγάρων; Δείτε τι απαντά ο Τανιμανίδης (pic)

Survivor: Τελικά υπήρχε πακέτο τσιγάρων; Δείτε τι απαντά ο Τανιμανίδης (pic)
Πριν από κάποιες μέρες σε μία βραδινή λήψη στο Survivor, ο φακός «έπιασε» ένα αντικείμενο που έμοιαζε με πακέτο τσιγάρων. Τι απαντά ο παρουσιαστής του reality στις κατηγορίες; Δείτε την επίμαχη φωτογραφία.

Τότε προκλήθηκε σάλος σχετικά με τις «δύσκολες συνθήκες» στις οποίες είναι αναγκασμένοι να ζήσουν οι παίκτες, ενώ πολλοί ισχυρίστηκαν ότι όντως πρόκειται για τσιγάρα.

Με συνέντευξή του όμως ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, διαψεύδει τα σενάρια αυτά. Μιλώντας στο περιοδικό People, ο δημοφιλής παρουσιαστής ανέφερε ότι «η μεγάλη επιτυχία φέρνει και μεγάλη αμφισβήτηση. Αυτά τα δυο πάνε πακέτο, όχι όμως το πακέτο τσιγάρα δεν υπάρχει πουθενά.

Τα πράγματα είναι τόσο σκληρά όσο φαίνονται στην τηλεόραση, και αυτό είναι αρκετά εμφανές στα συναισθήματα και τα πρόσωπα των παικτών. Όλα τα άλλα περιττεύουν».

Ερωτώμενος σχετικά με κατηγορίες παικτών παλαιότερων Survivor για ανέσεις των νυν παικτών, αφού έχουν αρκετό φαγητό, ξυρίζονται και έχουν άμεση περίθαλψη, απάντησε: Οι παίκτες έχουν περίθαλψη;! Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει πουθενά τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου η παραγωγή θα αφήσει ένα συμμετέχοντα με πρόβλημα υγείας στη μοίρα του!

Είναι κοινός νους ότι καμία εταιρεία δεν θα πάρει το ρίσκο μιας τραγωδίας. Δεν γνωρίζω τι συνέβαινε στα προηγούμενα Survivor, οπότε θα μιλήσω για αυτό που ζω εδώ, στη Δομινικανή Δημοκρατία, και θα σου πω ότι είναι πολύ σκληρό… τόσο σκληρό, που ήδη έχει χρειαστεί ιατρική βοήθεια κάποιες φορές για τους παίκτες!

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Αποτέλεσμα εικόνας για πακετο τσιγάρα στο survivor

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments